Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oamenii lui Nicușor Dan se dezic de Liviu Mihaiu

liviu-mihaiu

După ce numele lui Liviu Mihaiu a apărut într-un dosar DNA, liderii USB, partid susținut de Mihaiu în campania electorală de la alegerile locale, se dezic de fostul guvernator al Deltei Dunării.

Clotilde Armand, consilier USB în Sectorul 1, a declarat duminică, referitor la apropierea lui Liviu Mihaiu de partidul din care face parte, că fostul guvernator al Deltei nu este "în niciun caz membru" şi că a participat la o dezbatere cu Nicuşor Dan pentru că foarte mulţi din USB erau într-o şedinţă.

Vezi și: Sorin Ovidiu Vîntu se dezlănțuie: Mesaj dur din pușcărie pentru jurnaliști și politicieni

Întrebată într-o emisiune de la B1TV ce legătură are Liviu Mihaiu cu partidul din care face parte, Clotilde Armand a spus că acesta a ajuns la prima dezbatere din campania pentru alegerile locale pentru că foarte mulţi din partid erau într-o şedinţă atunci.

"Nu ştiu ce s-a întâmplat că atunci, în ultimul moment i s-a cerut lui Nicuşor un susţinător, eram toţi în altă parte. (...) A fost o cerere de moment, s-a dus şi soţul meu atunci. Eram într-o şedinţă cu foarte mulţi din USB, noi aveam ceva şi n-am putut să ne ducem", a susţinut Armand, potrivit Mediafax.

Ea a precizat că Liviu Mihaiu nu e "în niciun caz membru", că nu l-a văzut niciodată la sediul partidului şi a subliniat că nu îl cunoaşte personal.

Procurorii DNA îl cercetează pe viceguvernatorul BNR Bogdan Olteanu pentru că ar fi primit un milion de euro, în 2008, de la Sorin Ovidiu Vîntu, pentru  a determina numirea jurnalistului Liviu Mihaiu în funcția de guvernator al Deltei Dunării.

Vezi și: Ponta îl bagă pe Iohannis în scandalul Bogdan Olteanu: 'Un caz școală de manipulare'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.