Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oamenii lui Tăriceanu iau potul cel mare: au preluat o funcție importantă, în plin scandal pe zona de energie

strategie de comunicare

Oamenii lui Călin Popescu Tăriceanu își întăresc controlul pe zona de energie, un domeniu puternic afectat de OUG privind ”taxa pe lăcomie”.

Citește și: Sebastian Ghiță provoacă un SEISM: 'DNA Ploiești i-a făcut dosar familiei Iohannis ca să îl șantajeze pe președintele României'

Consiliul de Administraţie al Electrica a anunţat, vineri, că a desemnat-o pe Corina Popescu, fost şef al Transelectrica şi fost secretar de stat în Ministerul Energiei, în funcţia de director general al companiei, începând cu data de 1 februarie 2019, pentru un mandat de 4 ani. Corina Popescu este un om apropiat de ALDE, fiind secretar de stat în perioada în care acest portofoliu este deținut de ALDE.

”Numită la data de 1 iunie 2018 pe poziţia de director general al Societăţii de Distribuţie a Energiei Electrice Muntenia Nord, parte a Grupului Electrica, Corina Popescu a preluat din data de 1 noiembrie 2018 şi funcţia de director general provizoriu al Electrica SA”, se arată în comunicat.

Absolventă a Facultăţii de Energetică din cadrul Universităţii Politehnica Bucureşti, specializarea Electroenergetică, Corina Popescu şi-a început cariera profesională în cadrul Sucursalei de Distribuţie şi Furnizare a Energiei Electrice Bucureşti.

”Procesele de optimizare a activităţilor rămân o prioritate pentru noi, în perioada imediat următoare, atât pe segmentul de distribuţie, cât şi pe aria de furnizare, la fel şi modernizarea infrastructurii de distribuţie. Va trebui să găsim un echilibru între schimbările aduse de ultimele modificări legislative, inclusiv ale cadrului de reglementare, şi asigurarea unor rezultate financiare sustenabile pentru acţionari, în condiţiile îmbunătăţirii calităţii serviciilor oferite clienţilor noştri”, a spus Popescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.