Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oamenii sunt extrem de revoltați: au luat cu asalt pagina lui Klaus Iohannis. Mesaje acide către președinte

Administratia Prezidentiala
Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a postat un mesaj pentru comemorarea victimelor incendiului din Clubul Colectiv. Pagina de Facebook a președintelui a fost luată cu asalt de internauți și majoritatea îi reproșează faptul că sistemul sanitar este în aceeași situație, la 5 ani de la incendiul din Colectiv.

Citește și: Alexandru Rafila, după explozia cazurilor de coronavirus: În maxim o lună s-ar putea dubla! Mortalitatea s-ar tripla, ca în Cehia

Redăm mai jos o parte dintre mesajele adresate președintelui Klaus Iohannis:

- ”Au trecut 5 ani fara a se rezolva nimic.Fara a demonstra că într-adevăr regretele sunt asa de mari si dureroase precum postarile de pe aici.Traim într-o țară unde dreptatea nu mai are nicio șansă. Trăim doar cu speranta ca va fi bine urmatorii 4 ani...Trăim cu regrete ca suntem atât de neputincioși în fața suferinței și ca tara asta se degradează pe zi ce trece .Legile sunt ale lor ,noi doar votăm.Pentru ce votăm,nici nu mai știm.”

- ”Frumos ar fi fost să puneți o lumânare de comentarii de tot felul va ocupați non-stop! Aici era vorba de ei... umpleți acest spațiu cu mesaje pentru ei, pentru familiile și apropiatii lor pentru că astăzi este despre ei, atât!”.

- „Degeaba..comentam in zadar.Sa batem un pic la usile celor responsabili..ptr toate lucrurile care au dus la distrugerea si dezbinarea noastra.Restul e teatru..inainte lumea o facea live..acum o facem online.Este bine..pastram distanta..fata de realitate!”.

- ”Ce ați făcut în 5 ani ca să nu se mai repete tragedia națională Colectiv? Multă putere familiilor care au pierdut suflete nevinovate si care se luptă in continuare pentru dreptate si adevar!”.

- ”Ce înduioșător! Mai bine ați pune și un afiș asemănător cu "RIP Educația din România", pe care o batjocoriți de luni întregi fără să vă pese, închizând școlile și universitățile!”

- ”Doliul e egal cu zero dacă nu li se face dreptate, atât celor morți cât și cei celor care au avut ghinionul de a supraviețui, ca să trăiască apoi un coșmar în sistemul nostru medical. Hai să lăsăm acțiunile de imagine și să vedem măsuri. Se putea anunța că s-a făcut ceva, nu o poză cu doliu, făcută în 2 minute de un grafician. Dar cum în ultimele luni majoritatea partidelor au arătat că nu există o ciumă roșie ci una multicoloră, care îi acoperă pe toți care au prins funcții... ce ne mai miră? Urmează alegerile, PNL să nu mai aștepte vreun vot de la noi, ăștia cu mai mult de un neuron. Mergem la vot, da. Ca să vă sancționăm și pe voi.”

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.