Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oana Gianina Bulai este noul președinte al Consiliului de Administrație al Societății Naționale a Sării (Salrom)

Oana Gianina Bulai

Oana Gianina Bulai, consilier de stat pe educație și sănătate în aparatul de lucru al premierului Viorica Dăncilă și fost consilier al președintelui Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, a fost numită membru provizoriu și președinte al Consiliului de Administrație al Societății Naționale a Sării (Salrom), monopolul de stat în domeniu controlat de Ministerul Economiei.

Ea l-a înlocuit ca membru provizoriu în CA pe Andrei George Ursărescu, fiul lui Dorinel Ursărescu, consilier al președintelui Agenției Naționale pentru Resurse Minerale (ANRM) Gigi Dragomir și fost parlamentar PNL și ALDE de Neamț.

Andrei George Ursărescu a renunțat la mandatul de administrator al Salrom la finalul lunii octombrie 2018. Oana Gianina Bulai a fost numită și președinte al Consiliului de Administrație al Salrom, în locul directorului general al societății, Constantin Jujan, care și-a păstrat calitatea de membru al CA.

Bulai, absolventă a Facultății de Administrație Publică, a fost numită în funcția de consilier de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului în martie anul trecut, printr-o decizie a premierului Viorica Dăncilă. În 2017, Oana Gianina Bulai a deținut funcția de administrator public la Consiliul Județean Neamț. Ea a mai avut calitatea de consilier județean și a ocupat și funcția de consilier al președintelui Consiliului Județean Neamț, social-democratul Ionel Arsene.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.