Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oana Manea, după CSM București - Thuringer: 'Încă nu realizez că am făcut egal'

www.prosport.ro
Oana Manea

Oana Manea şi-a găsit greu cuvintele după ce CSM Bucureşti a obţinut doar o remiză în faţa celor de la Thuringer, 23-23, asta după ce "Tigroaicele" au condus cu şase goluri la pauză. Pivotul de la CSM Bucureşti a spus la flash-interviu că încă nu realizează că meciul s-a terminat egal, scrie Mediafax.

În sferturile de finală, CSM Bucureşti va juca, cel mai probabil, contra franţuzoaicelor de la Metz: "Încă nu realizez că am făcut egal. Rezultatul nu ne ajută, am făcut o primă repriză extraordinară. La pauză am vorbit ca să începem foarte bine repriza a doua, ştiam că o să vină să încerce să câştige, ştiam că o să joace șapte contra șase. Mergem din greşeală în greşeală.

O să fie extrem de greu, mai ales că primul meci îl jucăm noi, al doilea la ele. Este o echipă super închegată şi joacă foarte bine. Ne va fi greu.

Citește și: Bogdan Vătăjelu a înscris un gol pentru Jablonec în meciul cu Teplice

Nu trebuie să ne gândim la minuni, ca să întâmplă. Trebuie să avem încredere în noi şi să câştigăm pe teren", a spus Oana Manea, după meci, la DigiSport.

CSM Bucureşti a pus punct final parcursului în Grupa 2 principală a Ligii Campionilor la handbal feminin cu un rezultat de egalitate în partida cu Thuringer, scor 23-23. În urma acestui rezultat, campionana României va termina cel mai probabil pe locul 4.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.