Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oana Zăvoranu, apel INEDIT la Tăriceanu: 'Să îl uite pe Tudilică Onanistu'

Cu Oana Zăvoranu nu e de joacă! După ce Tudor Ionescu, zis şi Tudy, a fost votat ca viceprimar al Capitalei, fosta iubită a ieșit la atac. Oana Zăvoranu a declarat, duminică seară, într-o emisiune televizată că fostul amant este „foarte nepotrivit pentru această funcție”, având în vedere problemele de imagine pe care le are.

Totodată, Oana a făcut un apel la șeful ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, căruia i-a cerut: „să îl uite pe Tudilică Onanistu şi să pună pe cineva care este mult mai capabil”.

Doliu în lumea muzicii. A murit duminică într-un teribil accident

"Care va să zică el nu se consideră lezat de imaginile înjositoare care au apărut pe internet. Eu îi cei lui Tăriceanu să îl uite pe Tudilică Onanistu şi să pună pe cineva care este mult mai capabil, nu un personaj pe care copiii o să îl vadă în acele ipostaze şi să întrebe cine e şi să le răspundă că e viceprimar. Ce faci tu în viaţa ta personală spune foarte multe lucruri despre tine. El nu a răspuns în nici un fel de faptele lui. Am 600 de semnături şi vă rog să semnaţi să scăpăm de el. Pentru că acest om este foarte nepotrivit pentru această funcţie. Vă rog să fiţi alături de mine. Am vrut să intru în politică, dar lumea aceasta este plină de jenă şi eu în calitate de artist nu am ce căuta acolo. Să pui un onanist care se masturbează în public este revoltător. Dacă ar mai fi în viaţă Vadim, ar fi ieşit cu scântei. Nici nu vreau să mă gândesc cum ar fi reacţionat", a spus, duminică seara, Oana la RTV.

Oana Zăvoranu a iniţiat și o petiţie online pentru demiterea din funcţia de viceprimar, care, potrivit acesteia, a strâns 600 de semnături.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.