Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Obama nu s-a hotărât ce vrea să facă după ce pleacă de la Casa Albă

obama

Preşedintele Statelor Unite Barack Obama nu a luat o decizie finală cu privire la ceea ce va face după terminarea mandatului, a declarat luni Casa Albă, în urma unor comentarii făcute de preşedintele Columbia University că îl aşteaptă cu nerăbdare pe Obama să-l primească înapoi în campus în 2017, relatează Reuters. 

"Preşedintele a vorbit mult timp despre respectul pe care îl are pentru Columbia University şi dorinţa sa de a continua să lucreze cu ei", a afirmat Casa Albă într-un răspuns la o întrebare a agenţiei Reuters. "Cu toate acestea, în acest moment nu au fost finalizate deciziile despre planurile sale post-preşedinţie", a adăugat Casa Albă, potrivit Agerpres.

Obama a terminat şcoala la New York în 1983. El a absolvit Columbia University şi de asemenea Harvard Law School. 

Ziarul studenţesc Columbia Daily Spectator l-a citat pe preşedintele Columbia University Lee Bollinger afirmând în legătură cu o convocare a foştilor absolvenţi: "Aşteptăm cu nerăbdare să-l primim înapoi pe cel mai faimos absolvent al nostru, Barack Obama, în 2017". 

Comentariile au agitat spiritele şi au stârnit speculaţii pe social media despre planul de carieră al lui Obama după ce părăseşte Casa Albă în ianuarie 2017, notează Reuters. 

Dar universitatea, într-un comunicat difuzat luni seară, precizează că comentariile lui Bollinger "au reiterat doar declaraţia din 12 mai a Fundaţiei Barack Obama că intenţionează să menţină o prezenţă la Universitatea Columbia" în scopul de "a explora şi 
dezvolta oportunităţi pentru o asociaţie de lungă durată" şi "nu reflectă evoluţii viitoare în legătură cu planurile preşedintelui Obama".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.