Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Obiecte care i-au aparținut legendarului Frank Sinatra au fost vândute la o licitație

Youtube.com
Frank Sinatra

Obiecte care i-au aparținut legendarului artist american Frank Sinatra și ultimei sale soții, Barbara, au fost vândute pentru suma totală de 9,2 milioane de dolari, dublu celei estimate, la o licitație organizată de casa Sotheby's din New York, potrivit site-ului agenției Associated Press, scrie Mediafax.

Licitația a inclus obiecte de artă, cărți, recuzită și alte articole personale.

Printre acestea s-au numărat nouă picturi realizate de starul american, estimate la 120.000 de dolari și care au fost adjudecate pentru peste 850.000 de dolari.

De asemenea, inelul de logodnă, cu un diamant de 20 de carate, oferit Barbarei, într-un pahar de șampanie, de Frank Sinatra, a fost vândut pentru 1,7 milioane de dolari.

O parte din încasări va fi donată Barbara Sinatra Children's Center din Rancho Mirage, California, o fundație care se ocupă de consilierea copiilor victime ale abuzurilor fizice, sexuale și emoționale.

Citește și: Drama în alb şi negru 'Roma', de Alfonso Cuaron, desemnată cel mai bun lungmetraj de Asociaţia Criticilor de Film din Los Angeles

Născut în 1915, Frank Sinatra a înregistrat primul său disc în 1939 şi a realizat apoi peste 1.400 de înregistrări muzicale, jucând în paralel în 58 de filme. Artistul american, a cărui voce sincopată era adorată de milioane de fani din lumea întreagă, este considerat unul dintre cei mai buni cântăreţi ai tuturor timpurilor şi a continuat să înregistreze muzică până în anul morţii sale, 1988. Printre hiturile sale se numără cântece celebre, precum "Strangers in the Night", "My Way", "New York, New York", "Imaginations", "The One I love", "Fools Rush In", "I'll never Smile Again", "I'll Be Seeing You".

Barbara Sinatra a fost a patra și ultima soție a lui Frank Sinatra și a murit anul trecut, la vârsta de 90 de ani. Cei doi au fost căsătoriți din 1976 până la moartea artistului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.