Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Obligațiunile Autonom Services, denominate în euro, au intrat la tranzacționare pe piața reglementată administrată de BVB

bvb

Obligațiunile Autonom Services, denominate în euro, au intrat miercuri la tranzacționare pe piața reglementată administrată de Bursa de Valori București. Acestea poartă simbolul AUT24E, potrivit Mediafax.

Obligațiunile sunt negarantate și neconvertibile, cu o maturitate de 5 ani, respectiv în data de 12 noiembrie 2024. Dobânda este fixp, de 4,45% pe an, plătibilă anual. Emisiunea cuprinde 20.000 de obligațiuni, cu o valoare nominală de 1.000 de euro, ceea ce înseamnă o valoare totală de 20 de milioane de euro.

"Prin realizarea emisiunii de obligațiuni, unul dintre obiectivele specifice ale Autonom Services constă în creșterea maturității medii a finanțărilor atrase, astfel încât, dată fiind maturitatea de cinci ani a obligațiunilor, scadența medie a finanțărilor atrase să crească substanțial, în acord cu durata medie de patru ani a contractelor de leasing operațional, principala categorie de servicii prestată. Alte două obiective se referă la asigurarea finanțării creșterii organice a afacerii de leasing operațional și rent-a-car și la posibile achiziții de companii", se arată într-un comunicat al companiei.

Citește și: Adrian Năstase îndeamnă PSD să declanșeze RĂZBOIUL TOTAL împotriva lui Klaus Iohannis

Emisiunea a fost intermediată de BRD-Groupe Societe Generale si BT Capital Partners, obligațiunile fiind vândute printr-un plasament privat derulat în noiembrie 2019.

Autonom Services și-a început activitatea în anul 2006, în Piatra-Neamț, fiind orientată spre sectorul de rent-a-car (închiriere autovehicule pe termen scurt), oferind servicii preponderent către persoane fizice. Societatea s-a extins rapid, inițial în zona Moldovei, în 2006, și ulterior în majoritatea orașelor mari din țară, în perioada 2007 – 2008, ajungând să fie singura societate de profil cu acoperire extinsă la nivel național.

În prezent, Autonom Services are peste 500 de angajati, o flotă de peste 9.000 de autoturisme, peste 40 de agentii în peste 30 de orașe din România, precum și în Ungaria (2 agenții) și Serbia (1 agenție).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.