Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Obligaţiunile Municipiului Bucureşti, în valoare de 555 milioane de lei, intră la tranzacţionare pe Piaţa Reglementată a BVB

BVB

Deschiderea oficială dedicată listării obligaţiunilor emise de Municipiul Bucureşti are loc, vineri, la Bursa de Valori Bucureşti.

Obligaţiunile municipale vor fi tranzacţionate sub simbolul bursier PMB32, aceasta fiind a 6-a emisiune de obligaţiuni a Municipiului Bucureşti, conform Agerpres.

La eveniment vor participa, printre alţii: Radu Hanga, Preşedinte Bursa de Valori Bucureşti, Nicuşor Dan, Primarul General al Municipiului Bucureşti, Irina Neacşu, Director Executiv BRD, Groupe Societe Generale, Iuliana Muşat, Senior Director, Raiffeisen Bank România.

În data de 20 aprilie, Primăria Municipiului Bucureşti anunţa că a finalizat emisiunea şi plasamentul unui număr de 55.500 obligaţiuni cu o valoare nominală totală de 555.000.000 de RON, denominate în RON, emise în formă dematerializată prin înscriere în cont, negarantate, neconvertibile, cu o rată anuală fixă a dobânzii de 7,33% şi o scadenţă de 10 ani (respectiv, 19 aprilie 2032).

Obligaţiunile au fost vândute în România unui număr de 21 investitori calificaţi. Plasamentul a fost realizat de asocierea formată din BRD - Groupe Societe Generale S.A. şi Raiffeisen Bank S.A.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.