Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Obține un zâmbet de vedetă cu promoțiile Departamentului de Stomatologie SANADOR

Zâmbetul este și va fi întotdeauna un accesoriu la modă. Este cheia unei fizionomii reușite și îți conferă mai multă încredere în tine. Echipa medicală a Departamentului de Stomatologie SANADOR va găsi întotdeauna cea mai bună soluție pentru dantura și zâmbetul tău, indiferent de complexitatea cazului. Îmbinând expertiza celor mai buni medici în domeniu, tehnologia și materialele de ultimă generație, aceștia pot aborda interdisciplinar, în siguranță, o gamă largă de patologii.

Până la 31 decembrie 2020, beneficiezi de prețuri promoționale pentru pachetele de implant dentar și albire profesională, cu ajutorul cărora poți obține zâmbetul alb, impecabil, la care visezi.

Pachetul implant dentar include consultația, anestezia locală și implantul Alpha Bio Neo. Este indicat persoanelor care vor înlocuirea unuia sau a mai multor dinți lipsă pierduți ca urmare a unui traumatism, a unei carii sau a bolii parodontale. La SANADOR, cu ajutorul tehnologiei moderne, implantarea poate fi realizată, în unele cazuri, cu ajutorul laserului. În aceste cazuri, bisturiul este înlocuit de un fascicul luminos, mediat de multă apă. Vindecarea se face mult mai rapid, deoarece laserul are proprietatea de a inhiba inflamația și de a stimula depunerea de os.

Un implant bine inserat, cu o lucrare protetică de calitate și o igienă perfectă, poate rezista 10, 20 și chiar 30 de ani. Un alt avantaj al terapiei implant-protetice este că pacientul nu simte diferența dintre dinții naturali și cei restaurați prin implant. În plus, procedura este mai puțin invazivă decât tehnica de șlefuire a dinților aflați în imediata vecinătate. Mai multe detalii despre pachetul promoțional al implantului dentar disponibil la Clinica de Stomatologie Sanador găsești aici.

Pachetul albire dentară profesională include 2 ședințe de albire profesională realizate cu ajutorul laserului de ultimă generație: Laserul cu dioda EPIC™ X.

Tratamentul de albire dentară asistată laser reduce mult riscurile de deshidratare a smalțului și de sensibilitate dentară. În plus, timpul de expunere la substanța activă de albire este mai mic, iar rezultatele rezistă mai mult în timp. Mai multe detalii aici.

Departamentul de Stomatologie SANADOR pune la dispoziția pacienților tehnologii și echipamente de ultimă generație, printre care:

  • tehnologia PRGF de vindecare rapidă – vindecarea postchirurgicală este mult mai rapidă, inflamația și durerea sunt reduse, iar regenerarea osoasă este stimulată.
  • laserul WaterLase iPlus – contribuie la tratamente sigure și precise ce cresc gradul de confort al pacientului în clinica stomatologică, reducând semnificativ durerea și grăbind vindecarea.
  • laserul cu diodă EPIC™ X – dispozitiv chirurgical și terapeutic aflat în avangarda tehnologiei, singurul laser cu diodă care are aprobarea FDA pentru mai multe tipuri de tratamente distincte: țesut moale, albire, biostimulare, terapia durerii.
  • microscop Karl Zeiss – aparat de ultimă generație cu ajutorul căruia este determinat și vizualizat corect canalul dentar. Tratamentul endodontic efectuat cu ajutorul microscopului este în prezent cel mai complex mod de lucru în endodonție.
  • scanerul intraoral digital 3Shape Trios – o soluție cu ajutorul căreia se pot realiza amprente digitale de înaltă precizie, într-un timp foarte scurt. Tratamentul este non-invaziv și relaxant, fără stresul amprentelor clasice. În plus, scanerul permite realizarea simulărilor 3D în culorile reale ale dinților, astfel încât tratamentul este sigur și predictibil, eliminând aproape complet eroarea umană.

Descoperă Departamentul de Stomatologie SANADOR!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.