Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ȘOC după ȘOC în Guvern! După demisia lui Victor Negrescu, s-a anunțat o nouă PLECARE: 'De mâine, revin în avocatură'

Inquam Photos / George Calin
dancila guvern

Este haos în echipa guvernamentală condusă de Viorica Dăncilă! În timp ce președintele Klaus Iohannis îi cere demisia, membrii guvernului său pleacă unul după altul. După ce ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, și-a dat demisia din funcție, un alt responsabil important și-a anunțat plecarea. Winzer Kristian, secretar de stat în MAE, a decis să demisioneze.

Winzer Kristian, de profesie avocat, a intrat în Guvern în august, anul trecut. El își motivează decizia de a pleca prin aceea că a făcut echipă cu Negrescu.

Citește și: A demisionat din partid și va candida la prezidențiale! Despre cine e vorba

”Am intrat în echipa ministrului Negrescu cu inima deschisă, cu dorința de a schimba lucruri și mentalități, de a aduce, prin muncă și determinare, rezultate tangibile.

Mi-am dedicat astfel timpul, energia și priceperea pentru a aduce un plus de valoare în fiecare document care mi-a trecut prin mână și în fiecare proiect în care am fost implicat.

Citește și: Prețul acestor alimente și servicii a explodat! Anunț de ultimă oră

Am cunoscut în tot acest timp (în MAE, în Guvern și Parlament și în toate celelalte instituții cu care am relaționat) oameni minunați, dedicați și implicați, cu care a fost o onoare să fiu coleg și cărora le mulțumesc pentru buna și eficienta colaborare.

Îl respect și îl apreciez mult pe Victor Negrescu.

Citește și: Victor Ponta desființează cel mai important proiect al Guvernului PSD-ALDE! ‘Cel mai mare furt din 28 de ani de existență a României democratice’

Este un om și un profesionist desăvârșit, care a pus întotdeauna interesele generale mai presus de cele personale, care s-a dedicat proiectului ministerial cu toată convingerea și cu toată ființa, care a luptat neobosit pentru ca România să aibă un profil și un parcurs european consolidate și care a reușit să obțină consens politic și național în domeniul afacerilor europene și în pregătirea mandatului Președinției țării noastre la Consiliul UE.

Cei care îl cunoaștem știm că este un om responsabil și matur, care are reprezentarea deplină a actelor și faptelor sale și care nu ia decizii care nu au fundament obiectiv solid.

Citește și: O lege importantă a fost adoptată! Ei vor primi sute de mii de euro

Este contextul în care, fidel fiind unor principii și valori în care am crezut mereu și care mi-au ghidat întotdeauna acțiunile, știu că drumul și rolul meu în echipa guvernamentală se opresc aici.

Urmare a deciziei pe care am luat-o încă de vineri, în cursul acestei zile am înaintat doamnei Prim-ministru demisia mea din funcția de secretar de stat la MAE.

Citește și: A demisionat din partid și va candida la prezidențiale! Despre cine e vorba

A fost o onoare să exercit această demnitate și să lucrez cu omul, profesionistul și ministrul Victor Negrescu.

De mâine revin în avocatură și voi lucra, cu pasiunea și determinarea care mă caracterizează, la consolidarea proiectului meu de suflet.”, a anunțat Winzer Kristian.

Citește și: Prețul acestor alimente și servicii a explodat! Anunț de ultimă oră .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.