Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ȘOC în Comisia SRI din Parlament: Serviciul face stenogramele, se cere DESECRETIZAREA lor

comisia sri

Claudiu Manda, președintele Comisiei de Control a SRI din Parlament, a anunțat că va cere desecretizarea stenogramelor din ședințele Comisiei. Vizată ar fi ședința în care a fost audiat secretarul general al SRI, generalul Dumitru Dumbravă. Totul vine în urma solicitării Comisiei către șeful SRI, Eduard Hellvig, pentru demiterea lui Dumbravă.

Manda a lăsat să se înțeleagă că, de-a lungul timpului, SRI a oferit stenograme care nu coincideau cu discuțiile din Comisie.

Citește și: Previziunile s-au adeverit: Cine ar putea face plângere penală împotriva lui Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu .

”Vom cere desecretizarea stenogramelor de la Comisie. SRI face stenogramele, noi le primim de la Serviciu. Așa e la noi de 26 de ani. Dacă o să fie desecretizată stenograma cu domnul Dumbravă, o să vedeți că domnul Dumbravă spunea că citea stenogramele noastre. Nu vreau să comentez, în acest moment, dacă stenogramele pe care le primeam de la SRI coincideau cu ceea ce discutam în Comisie. Nu cred că poate să spună nu desecretizării, pentru că nu sunt secrete de stat. Dar, dacă sunt, se scot acelea și rămâne poziția domnului Dumbravă, rămâne ca publicul să vadă dacă eu am interpretat corect sau Cezar Preda.

Eu am avut și am o linie deschisă cu domnul director al SRI. Când am nelămuriri, vorbesc cu el.”, a spus Claudiu Manda la Antena 3.

Citește și: Situație inedită la BNR: Ce se va întâmpla cu salariile uriașe ale angajaților, după revoluția fiscală .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.