Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ȘOC în fotbal: Un vicecampion mondial, jucător la AC Milan, se RETRAGE din activitate

croatia

Ivan Strinic (31 de ani) şi-a întrerupt cariera pentru moment după ce s-a decoperit că suferă de hipertrofie cardiacă. De această boală a suferit şi Patrick Ekeng, fostul mijlocaş dinamovist care a decedat în timpul unui meci cu Viitorul.

Citește și: Partidul Social Democrat din Elveția, atac VIOLENT la adresa lui Liviu Dragnea: El este PĂPUȘARUL

AC Milan informează că Ivan Strinic suferă de hipertrofie cardiacă. Jucătorul trebuie să facă investigaţii amănunţite, după o perioadă de odihnă. Din acest motiv, jucătorul îşi va suspenda temporar activitatea sportivă până la finalizarea acestor teste", se arată într-un comunicat emis de AC Milan.

Ivan Strinic a fost primul transfer realizat în această vară de AC Milan. Fundaşul a evoluat şi la Campionatul Mondial pentru echipa naţională a Croaţiei, alături de care a ajuns până în finala de la Moscova, pierdută în dauna Franţei. Transferul său la Milan a fost perfectat chiar în timpul turneului final. Ivan Strinic a jucat în cariera sa la formaţiile Hrvatski Dragovoljac, Hajduk Split, Dnepr Dnepropetrovsk, SSC Napoli şi Sampdoria Genova.

Patrick Ekeng a decedat pe 6 mai 2016, în timpul meciului Dinamo - Viitorul (3-3). Fotbalistul intrat pe teren în minutul 70 s-a prăbuşit pe gazon în preajma cercului de la centrul terenului, a fost dus la spital, dar după aproximativ 70 de minute de efectuare a manevrelor de resuscitare a fost declarat decedat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.