Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ȘOC în Liga I: Dan Petrescu amenință cu demisia de la CFR Cluj. Probleme după câștigarea campionatului - Presă

Dan Petrescu

Al doilea titlu în două sezoane consecutive cu CFR Cluj, iar lucrurile par roz în Ardeal. Venit la CFR la finalul lunii martie după o experienţă eşuată în China, Dan Petrescu a reuşit să ducă echipa spre titlu şi şi-a îmbogăţit CV-ul intern cu un nou trofeu.

Citește și: VIDEO - Viorica Dăncilă a spart gheața: dialog cu un protestatar / 'Iau 22 de milioane și în mână 13. Unde sunt restul banilor?'

Totuşi, în ciuda performanţei la care a contribuit cu ultima impresia, fostul mare fundaş al echipei naţionale are motive să fie nemulţumit. Sursele ProSport indică faptul că Dan Petrescu a fost sărit de la plată până în acest moment. Antrenorul nu a primit nici măcar un salariu de la momentul în care şi-a pus semnătura pe contractul cu ardelenii, lucru care îl face să îşi ia măsuri. Petrescu şi-a deschis în acest moment canalele de comunicare şi a transmis semnale conducerii că ia în calcul o plecare de la campioana României dacă lucrurile nu vor fi remediate urgent.

La finalul partidei cu FCSB, pierdută duminică seară cu 1-0, Dan Petrescu a ţinut să atragă subtil atenţia asupra importanţei stabilităţii financiare. Antrenorul a subliniat faptul că e nevoie de un efort financiar serios pentru ca CFR Cluj să poată avea parcursul european aşteptat şi să îşi apere titlul de campioană sezonul următor.

Conducerea CFR-ului i-a oferit lui Dan Petrescu un salariu de 20.000 de euro pe lună în clipa în care antrenorului i-a fost oferit postul. Venit din China, acolo unde salariul i-a fost redus la 80.000 de euro pe lună, ”Bursucul” a fost nemulţumit de propunere şi a negociat până la circa 30.000 de euro pe lună.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.