Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șoc în lumea mondenă: Cătălin Bordea și Livia s-ar fi despărțit (Presă)

Facebook
Catalin Bordea

Apar tot mai multe zvonuri despre despărțirea dintre Catălin Bordea și soția sa, Livia. Recent, pe contul lui de Instagram au apărut semne care susțin aceste speculații. Au fost șterse pozele cu cei doi, iar contul ei este închis.

Nu mai este un secret faptul că, de câteva zile, Cătălin Bordea și Livia sunt subiectul principal al știrilor, fiind presupus că ea l-ar fi părăsit. Dacă aruncăm o privire pe rețelele de socializare, putem observa că pozele cu ei devin din ce în ce mai rare, iar în același timp, ea a dispărut complet din mediul online, conform Viva.ro.

Cătălin și Livia Bordea sunt împreună încă din anul 2012, iar în anul 2019 au decis că este momentul să treacă la un nou capitol important din viața lor și anume, căsătoria. Ei bine, toate bune și frumoase în mariajul lor, asta până când de curând au apărut zvonurile despărțirii. Potrivit Cancan.ro, soția actorului, Livia Bordea, ar fi părăsit căminul conjugal pentru câteva zile, asta după ce sursele Cancan.ro au dezvăluit că soția actorului ar fi intrat într-o pasă proastă și ar fi vrut să-și limpezească gândurile, mutându-se la o prietenă bună.

Deși niciunul dintre ei nu a confirmat oficial zvonurile despre despărțire, pe contul de Instagram al lui Cătălin Bordea au apărut indicii care sugerează că relația lor s-a încheiat. Mai mult decât atât, conturile de socializare ale soției sale sunt închise, amplificând speculațiile cu privire la despărțirea lor.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.