Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ȘOC la Hollywood: Prima vedetă care l-a denunțat pe Harvey Weinstein a fost ARESTATĂ

Rose McGowan

Actrița americană Rose McGowan a fost arestată marți după ce s-a predat poliției în apropierea capitalei federale Washington, fiind ulterior eliberată pe cauțiune, într-un caz de posesie de droguri, a anunțat biroul șerifului, citat de AFP.

Rose McGowan "s-a predat la începutul după-amiezii la un centru de detenție pentru adulți din comitatul Loudoun", a explicat pentru AFP, Kraig Troxell, purtătorul de cuvânt al biroului șerifului din acest comitat din Virginia (est), confirmând o informație apărută în revista Variety, scrie agerpres.ro.

Citește și: Premierul le-a tăiat ”leafa”: Cine va primi mai puțin odată cu rectificarea bugetară și cui a hotărât Mihai Tudose să dea mai mulți bani

Un mandat de arestare pe numele vedetei a fost emis la începutul acestui an de către poliția aeroporturilor din Washington. "Aeroportul (internațional) din Dulles se află în comitatul Loudoun", a indicat purtătorul de cuvânt, precizând că actrița a fost supusă verificărilor pentru "posesia unei substanțe controlate" în Statele Unite.

Purtătorul de cuvânt a adăugat că Rose McGowan a fost eliberată în schimbul unei cauțiuni de 5.000 de dolari, însă nu a putut oferi precizări cu privire la data la care actrița va trebui să apară în fața instanței.

Citește și: Detalii mai puțin știute despre procurorul care l-a „EXECUTAT” pe Dragnea! Colaborarea care va naște sute de controverse

Potrivit revistei menționate, mandatul de arestare a fost emis de către poliția aeroportului pe 1 februarie, după detectarea unor urme de stupefiante pe obiectele personale uitate de actriță într-un avion al companiei americane United Airlines. Conform Variety, ar fi vorba de cocaină.

Atunci când s-a făcut publică existența acestui mandat de arestare, în luna octombrie, actrița de 44 de ani a scris pe Twitter: "Încearcă să mă reducă la tăcere?", precizând că există un mandat de arestare pe numele său în Virginia.

Citește și: Decizie finală în procesul dintre Loredana Groza și Gabi Luncă: Cine a avut câștig de cauză

Cu câteva zile mai devreme, ea îl acuzase pe producătorul hollywoodian Harvey Weinstein, de hărțuire sexuală, înainte de a afirma că a violat-o.

Declarațiile actriței constituie unul dintre vârfurile de lance ale celor care s-au plâns de comportamentul producătorului, în condițiile în care peste 100 de femei l-au acuzat pe Weinstein de hărțuire, agresiune sexuală sau viol.

Citește și: Uzina etalon a Epocii de Aur, pe lista datornicilor către bugetul statului: Ce loc ocupă și la ce valoare au ajuns contribuțiile neplătite pentru angajați .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.