Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șoc la naționala de rugby: Toată conducerea tehnică a echipei și-a dat DEMISIA, după victoria cu Belgia

www.gsp.ro
Lynn Howells rugby

Conducerea tehnică a "stejarilor" și-a dat demisia în bloc după victoria în fața Belgiei. Membrilor staff-ului li s-a reproșat că au ratat calificarea directă la Cupa Mondială!

Reprezentativa României a trecut ieri, la Buzău, cu 62-12 de Belgia, în penultima etapă din Rugby Europe Championship 2018. A fost un meci la discreția "stejarilor", care au marcat 6 eseuri. Bomba a explodat însă la finalul meciului, când stafful tehnic al naționalei și-a anunțat demisia.

Citește și: CSM București, înfrângere DRAMATICĂ în Rusia: 'Galaticele' au pierdut meciul decisiv pentru locul 2 în fața celor de la Rostov! Adversar greu în sferturi

Antrenorul principal, galezul Lynn Howells, antrenorul care pregătește treisferturile, scoțianul Rob Moffat, și cel al pachetului de înaintare, italianul Massimo Cuttitta, au demisionat.

"Nu a fost o decizie ușor de luat. Ultimii cinci ani au fost foarte frumoși, au fost ani în care am trăit o frumoasă aventură alături de un colectiv frumos. Mi-a făcut plăcere să lucrez aici și să coordonez un colectiv care și-a dorit întotdeauna victoria și care a fost de fiecare dată dedicat obiectivului.

Doresc în continuare mult succes echipei, o creștere în joc și evoluții cât mai bune!", a declarat Lynn Howells pentru siteul FR Rugby, conform gsp.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.