Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șocant! Fetiță călcată cu mașina de propria mamă, în curtea casei

cotidianul
politia nu treceti

Șocant! Fetiță călcată cu mașina de propria mamă, în curtea casei

O fetiţă a fost grav rănită într-un accident produs, marţi după-amiază, în judeţul Argeş. Primele date arată că evenimentul s-a produs într-o curte, unde copila a fost lovită de un autoturism. Fetiţa a fost resuscitată. Ea ar fi fost accidentată de mama ei, în timp ce intra cu maşina în curte, fără să o vadă.

”La data de 13 iunie a.c., în jurul orei 16:15, poliţiştii argeşeni au fost sesizaţi, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, în localitatea Dârmăneşti, o minoră ar fi fost accidentată de un autoturism, în curtea unei locuinţe. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Stâlpeni, care au constatat că cele sesizate se confirmă, minora fiind găsită în stare de inconştienţă”, a transmis IPJ Argeş.

Echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă a efectuat manevre de resuscitare şi a preluat fetiţa, cu funcţii vitale

”Din verificările preliminare efectuate de poliţişti, s-a stabilit că o femeie de 43 de ani, din Dârmăneşti, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, în timp ce intra cu autoturismul în curtea locuinţei, ar fi accidentat o minoră de 7 ani. În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs”, a precizat sursa citată.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că fetiţa, cu vârstă mai mică de 10 ani, a fost lovită în curtea unei case, de un autoturism la volanul căreia se afla mama ei. Femeia a dat cu spatele şi nu a observat că în spatele maşinii se afla fiica sa. Evenimentul nu este încadrat ca accident rutier, încadrarea juridică urmând a se face în funcţie de starea copilului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.