Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ȘOCANT Lider PSD, în direct la TV despre adversarul său de la PNL: 'Merită să-și rupă gâtul! Speram să cadă într-o groapă și să-și rupă gâtul' – VIDEO

nistor

Președintelui PNL Hunedoara, Lucian Heiuș, a reclamat într-o postare pe Facebook starea proastă a drumului care face legătura între Orăștie și Costești. Enervat de aceste relcamații, liderul PSD Hunedoara, deputatul Laurențiu Nistor, a declarat într-o emisiune de la o televiziune că spera ca președintele PNL, Lucian Heiuș, să cadă într-una din gropi.

„Cred că vă stă mai bine domnule Heiuș să vă faceți fotograf, decât să rămâneți președinte al PNL-ului pentru că vă faceți de râs. Sigur că știam despre aceste gropi, dar intenționat nu le-a făcut reparație la acel drum pentru că știa de vizita asta a ministrului Culturii și a domnului (Heiuș – n. red.) și credeam că o să cadă într-o groapă să-și rupă gâtul. Că asta merită, să-și rupă gâtul. Vă rog să mă credeți. De modul cum gestionează, merită să-și rupă gâtul căzând într-o groapă din asta. sigur că da”, a spus Laurențiu Nistor la televiziunea 7HD.

Declarația poate fi văzută la minutul '56.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.