Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șocant: O mamă însărcinată, împușcată mortal de fiul ei în vârstă de doar 2 ani / Și copilul nenăscut a fost declarat mort

people
Laura Ilg

O femeie însărcinată în 33 de săptămâni și copilul ei nenăscut au pierit în urma unui incident armat în statul Ohio. Femeia, în vârstă de 31 de ani, a fost împușcată în spate de fiul ei în vârstă de 2 ani, după ce acesta a avut acces la o armă de foc din dormitorul părinților.

Poliția a intervenit imediat, dar eforturile de salvare nu au avut succes. Ancheta continuă, iar autoritățile urmează să decidă dacă vor fi aduse acuzații în acest caz tragic.

Imediat după ce a fost împușcată, Laura Ilg, în vârstă de 31 de ani, a sunat la serviciul de urgență anunțând că a fost împușcată de fiul ei în vârstă de 2 ani. Poliția a ajuns la locul incidentului în câteva minute, dar medicii nu au reușit să salveze viața femeii și a copilului nenăscut, notează NBC News.

Conform poliției din Norwalk, micuțul a avut acces la o armă de foc din dormitorul părinților și a apăsat pe trăgaci, împușcând-o pe mama sa în spate. Laura Ilg a fost transportată de urgență la Centrul Medical Fisher Titus, unde a fost efectuată o cezariană de urgență, însă copilul nenăscut a fost declarat mort în mai puțin de o oră.

Poliția a confiscat arma, un SIG Sauer P365, împreună cu un cartuș și un încărcător încărcat.

Soțul femeii a declarat ulterior că arma era păstrată în noptieră.

Ofițerii au observat că familia avea multe dispozitive de siguranță pentru copii, dar că unele porți erau adesea deschise. Cu toate acestea, nu se știe cum copilul a reușit să aibă acces la arma de foc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.