Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ȘOCANT Regele Mihai, sfătuit de generali din servicii/ video

regele mihai

Brokerul Cristian Sima a dezvăluit la B1 TV, că ambasadorul Mihnea Constantinescu, fost consilier pe lângă patru premieri, care a participat la Consiliul Regal la care Principele Nicolae a fost exclus, a fost prezentat la o întâlnire din 2012 ca general S.I.E.

"În 2012 erau mari probleme cu Grecia. Cătălin Predoiu a organizat o întâlnire la care a participat și Mihnea Constantinescu pe care mi l-a prezentat ca general S.I.E. Cătălin Predoiu a întrebat: îi spunem asta președintelui, la acea vreme Băsescu era președinte. Mihnea a răspus: vom vedea dacă vom spune", a spus Sima.

Întrebat de Sabin Orcan dacă Mihnea Constantinescu avea de raportat cuiva despre discuția respectivă, Sima a spus că acesta era "cel mai superior. Era lider de departe. El lua informații și urma să le prelucreze".

Vezi și: Adrian Papahagi: Casa Regală a fost confiscată de securiști

Cristian Sima a precizat că întâlnirea, la care a mai participat și Iulian Chifu, fost consilier prezidenţial pentru Afaceri Strategice, Securitate şi Politică Externă în timpul mandatului preşedintelui Traian Băsescu, și Daniel Dăianu, membru în Consiliul de Administraie al BNR, fost prim-vicepreședinte al Autorității de Supraveghere Financiară (ASF), a avut loc în casa lui Cătălin Predoiu.

Despre Regele Mihai, Sima a afirmat că nu crede că acesta este conștient ce face.

"Mă îndoiesc că Regele Mihai este conștient de ceea ce face", a spus acesta.

content-image

Casa Regală a explicat prezența lui Mihnea Constantinescu la discuţiile în urma cărora s-a luat decizia excluderii Prinicpelui Nicolae, spunând că acesta "este membru al Consiliului Regal".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.