Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ȘOCANT: Un adolescent şi-a împuşcat tatăl şi a deschis focul asupra unei şcoli din Carolina de Sud

www.romanialibera.ro

Un adolescent în vârstă de 14 ani şi-a împuşcat mortal tatăl cu un pistol după care a mers şi a deschis focul asupra unei şcoli din Carolina de Sud unde a rănit doi copii şi o profesoară, miercuri după-amiază, au informat autorităţile locale, citate de Reuters.

Un pompier voluntar l-a imobilizat la pământ pe atacator în curtea şcolii primare din Townville, comitatul Anderson, până la sosirea poliţiei, oferind unui cadru didactic posibilitatea de a adăposti copiii în interiorul clădirii, au precizat autorităţile. Suspectul nu a pătruns în şcoală în cursul incidentului petrecut într-o localitate situată la 160 de kilometri nord-est de Atlanta.

Citește și: Siria rămâne în continuare mărul discordiei dintre Rusia şi SUA

Unul dintre copii răniţi, în vârstă de şase ani, a fost internat cu răni grave la Greenville Memorial Hospital, potrivit publicaţiei Anderson Independent Mail.

Purtătoarea de cuvânt a AnMed Health Medical Center, Juana Slade, a afirmat că celălalt copil, în vârstă tot de şase ani, şi profesoara sunt internaţi fără probleme majore în instituţia pe care o reprezintă.

Autorităţile au făcut cunoscut că bărbatul împuşcat este Jeffrey DeWitt Osborne, în vârstă de 47 de ani. Atât agresorul cât şi victimele sunt albi, potrivit Reuters.

Un membru al biroului şerifului din comitatul Anderson a declarat că nu se ştie deocamdată care sunt legăturile dintre victime şi atacator, anunță Agerpres.

Atacurile armate în şcolile din Statele Unite sunt o fenomen relativ frecvent. Carolina de Sud este unul din statele cu legislaţia cea mai permisivă din SUA în ce priveşte deţinerea armelor de foc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.