Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șocant - Un bărbat din Vâlcea a fost arestat după ce a obligat o tânără cu handicap, pe care o ținea într-un beci, să se prostitueze

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Un bărbat de 61 de ani, din Râmnicu Vâlcea, acuzat că a obligat o femeie de 36 de ani, cu handicap, să se prostitueze, a fost reținut de polițiști și procurorii DIICOT, iar vineri instanța a avizat arestarea. Femeia era ținută într-o cameră de 5 metri pătrați, neîncălzită, fără baie și apă curentă, anunță Mediafax.

Pe numele vâlceanului în vârstă de 61 de ani a fost dispusă reținerea pe o perioadă de 24 de ore, el fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de persoane.

„În cauză s-a reținut că, începând cu luna noiembrie 2021, inculpatul a găzduit persoana vătămată într-o cameră de tip anexă din locuința sa (încăpere de aproximativ 5 metri, sumar mobilată și încălzită necorespunzător, fără baie și apă curentă) și, profitând de starea de vulnerabilitate a acesteia (persoană cu gradul II de handicap) și prin constrângere morală, a transportat-o într-o parcare de tiruri din județul Vâlcea, unde a obligat-o să practice prostituția în favoarea sa, însușindu-și integral sumele obținute de aceasta”, transmit, vineri, procurorii DIICOT.

De la locațiile vizate de percheziții, polițiștii au descoperit și ridicat, în vederea confiscării, 10.200 de euro, 2.700 de lei și 5 telefoane mobile.

În cadrul audierilor, femeiaa beneficiat de consiliere psihologică, precum și de toate drepturile și măsurile de protecție prevăzute de Codul de Procedură Penală.

Tribunalul Vâlcea a admis propunerea procurilor DIICOT și a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o perioada de 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.