Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ȘOCANT Un bebeluș de 10 luni a murit, după ce a căzut din pat într-o găleată cu apă

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Un bebeluș de 10 luni din comuna Adamclisi, județul Constanța, a murit, sâmbătă după-amiază, după ce a căzut din pat într-o găleată cu apă, în timp ce mama lui a ieșit să aducă lemne.

Cadrele medicale de la Ambulanța din Constanța au intervenit, sâmbătă, pentru salvarea unui bebeluș de 10 luni, din comuna Adamclisi, care a căzut într-o găleată cu apă și s-a înecat.

Medicii au încercat resuscitarea copilului, dar eforturile lor au fost zadarnice, fiind declarat decesul acestuia, scrie mediafax.ro.

Potrivit unor surse, bebelușul era așezat pe un pat, iar mama lui a ieșit să ia lemne, lăsându-l câteva momente nesupravegheat. În acel moment, bebelușul s-a mișcat și a căzut într-o găleată plină cu apă, așezată chiar lângă pat.

Când a revenit în cameră, femeia a găsit copilul în stare de inconștiență și a cerut imediat ajutor la 112. La fața locului a fost trimis un echipaj de la Ambulanță, dar și elicopterul SMURD. Mama a luat copilul în brațe și a fugit să întâmpine echipajul medical. Ambulanța a preluat apoi copilul și l-a dus până la locul în care a putut ateriza elicopterul.

Cadrele medicale au încercat zeci de minute să resusciteze bebelușul, dar în cele din urmă a fost declarat decesul acestuia.

Cazul este acum cercetat de polițiști, find deschis și un dosar penal pentru ucidere din culpă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.