Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ȘOCANT! Un cunoscut medic se zbate între viață și moarte, după ce a încercat să se spânzure de un calorifer

breaking news

Un medic cunoscut din cadrul Institutului Regional de Oncologie Iaşi se află în stare foarte gravă, la spital, după ce a încercat să-şi pună capăt zilelor prin spânzurare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Doramina G. (45 de ani), medic specialist la Clinica de Hematologie a IRO, a fost găsită duminică în stop cardiac cauzat de strangulare de către soţul ei, cei doi având împreună un copil minor.

Doctorița a fost găsită în agonie în sufragerie, spânzurată de un calorifer.

Ion Cristoiu profețește RUPEREA PSD: jocul SRI și al Cotroceniului, pentru înlăturarea lui Dragnea

"Am fost sesizați printr-un apel la numărul 112 referitor la faptul că un bărbat și-a găsit soția în stare gravă, în propria casă. Femeia a fost transportată de urgență la spital, iar în cauză polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea întregii situații de fapt", a declarat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Greii fostului PDL, înlaturați de pe listele PNL pentru alegerile europarlamentare

Deocamdată, anchetatorii nu cunosc motivul pentru care femeia ar fi încercat să își ia viața, deoarece aceasta nu a lăsat vreun bilet de adio, dar soţul le-ar fi spus oamenilor legii că aceasta era în depresie în ultima perioadă.

Imediat ce a găsit victima, soţul a început manevrele de resuscitare şi a apelat serviciul de urgenţă 112. La faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD care a continuat manevrele de resuscitare, până când activitatea cardiacă a victimei a fost reluată.

Femeia a fost transportată la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) a Spitalului „Sfântul Spiridon“, din Iaşi, de unde s-a decis transferul său la Secţia Clinică ATI, din cadrul IRO, compartimentul de Terapie Intensivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.