Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șocul vieții pentru polițiștii care au oprit un BMW ce tracta o rulotă furată: 'Șoferul' de 11 ani avea un adevărat arsenal

northyorkshire.police.uk
Rulotă furată de un BMW condus de un copil de 11 ani

Polițiștii din North Yorkshire, Marea Britanie, au făcut o arestare neobișnuită: un băiat în vârstă de 11 ani se afla la volanul unui bolid de lux ce tracta o rulotă furată. Mai mult,  în mașină au fost găsite "echipamente folosite în mod obișnuit de suspecți pentru a comite spargeri" și o selecție de numere de înmatriculare clonate.

Când joi, 7 martie, poliția britanică a oprit un BMW care tracta o rulotă în nordul Angliei, a fost șocată de persoana pe care a găsit-o pe scaunul șoferului: un băiat de 11 ani. În timpul percheziției mașinii, au fost găsite, de asemenea, "echipamente folosite în mod obișnuit de suspecți pentru a comite furturi" și o selecție de numere de înmatriculare clonate.

'Șoferul' de doar 11 ani avea un echipament sofisticat pentru astfel de furturi

 

Ofițerii de poliție din North Yorkshire fuseseră informați că o rulotă a fost furată dintr-un camping de lângă Thirsk și apoi tractată de un BMW negru. Poliția a reușit să dea de urma mașinii de lux în timp ce aceasta se deplasa spre sud pe autostrada A1. La aproximativ 45 de minute după ce a fost raportată, mașina a fost oprită pe M1, după ce părăsise A1 în apropiere de Garforth.

Ofițerii de poliție au recunoscut că au fost "nedumeriți" să găsească un băiat de 11 ani așezat pe scaunul șoferului mașinii de lux. În ciuda vârstei sale fragede, tânărul a fost arestat și se confruntă cu mai multe acuzații, inclusiv acuzații de furt și conducere periculoasă. El a fost interogat și ulterior eliberat pe cauțiune pentru ca ofițerii să poată investiga cazul în detaliu.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, iar proprietarii rulotei au fost anunțați că le-a fost găsit vehiculul.

 

 

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.