Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ofensivă a PNL pentru recuperarea oilor pierdute. Orban rămâne tot mai singur: `Nu poți face partid negociind cu looseri`

twitter.com
sah

Inițial fostul președinte al PNL se lăuda cu zeci de parlamentari care l-ar urma în noua contrucție politică – Forța Dreptei. Până la urmă doar 16 senatori și deputați au semnat alături de al și au format partidul.

Numai că lipsa de perspectivă, de resurse și rivalitățile interne nu duc barca prea departe. Deja un parlamentar a anunțat că face cale întoarsă în PNL și potrivit unor surse politice alți 5-6 parlamentari sunt în negocieri pentru ”a reveni la matcă”.

Liderii grupurilor parlamentare ale PNL de la Senat și de la Camera Deputaților, Gabriel Andronache și respectiv Daniel Fenechiu, au deja angajate discuții cu mai mulți parlamentari și anunțuri ar urma să se facă imediat după reînceperea activității parlamentare.

Cei care vor să revină susțin sub protecția anonimatului că au fost trași pe sfoară de Orban: ”Susținea că va face grupuri parlamentare, că o să fim mai mulți și că o să avem forță de negociere pentru a ne întoarce în PNL înainte de 2024. Numai că el negociază cu looser-ul de Cioloș, cu Diaconescu de la PMP, adică cu toți nimeni”, a spus unul din deputații plecați.

”Numai și numai minciuni. S-a înconjurat de niște papagali și îndrugă aceleași chestii. Nu ai cum să faci un partid așa!. O să revin în PNL ca să pot face ceva pentru oameni”, susține un senator.

Unii din cei plecați recunosc și că nu se poate construi un partid din donații și statul cu mâna întinsă: ”Acum sincer... voi îl știti pe Orban... Nu știe să strângă bani și dacă îi primește îi sparge imediat, iar băieții pe care i-a făcut oameni se dau acum loviți. Tot noi îi dăm bani de țigări”, susține unul din deputații care l-au urmat și care acum își negociază revenirea în PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.