Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ofensivă fără precedent a Hollywood-ului împotriva lui Donald Trump: Trebuie oprit

thoughtfulcampaigner.org
petitie

O suta de celebritati din lumea muzicii si a Hollywood-ului au semnat o petitie in care lanseaza un apel la "unire impotriva urii", votand pentru a-l impiedica pe candidatul republican la alegerile prezidentiale Donald Trump sa acceada la Casa Alba, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Vezi și: Se îngroaşă 'gluma' în SUA: Sondaj Reuters pentru lupta Trump vs. Clinton

"Suntem o coalitie de artisti care in aceasta zi se alatura milioanelor de americani angajati pentru a-l impiedica pe candidatul Partidului Republican, Donald Trump" sa fie ales presedinte al SUA, afirma textul acestei petitii publicate pe site-ul Unitedagainsthate (Uniti impotriva urii).

Petitia este semnata de actori precum Mark Ruffalo, Kerry Washington, Julianne Moore, Lena Dunham, de staruri muzicale ca Russel Simmons, Michael Stipe, Moby sau DJ Spooky, intre multi altii. "Credem ca este in responsabilitatea noastra sa ne utilizam notorietatea pentru a atrage atentia asupra pericolelor unei presedintii Trump", adauga acest text.  

"Retorica sa si propunerile politice exclud, denigreaza si fac rau mexicanilor si latino-americanilor, negrilor, musulmanilor, homosexualilor, lesbienelor, persoanelor transsexuale si bisexuale, femeilor si celor care le ofera asistenta medicala, asiaticilor, refugiatilor", enumara semnatarii, dintre care fac parte Jane Fonda, Patricia Arquette si Woody Harrelson.

"Ii chemam pe toti americanii sa ni se alature de partea buna a Istoriei si sa utilizeze puterea vocilor si a voturilor noastre pentru a-l face sa esueze pe Donald Trump si ideologia urii pe care o reprezinta", conchide aceasta petitie difuzata in plina Conventie democrata si la cateva zile dupa investitura magnatului imobiliar de Partidul Republican. Multe dintre aceste celebritati ca Lena Dunham sunt sustinatoare active ale campaniei prezidentiale a lui Hillary Clinton, care a fost investita marti drept candidata Partidului Democrat.

Vezi și: Diaspora NU (prea) votează la parlamentare. ADEVĂRUL despre cum se votează în afara țării

Donald Trump a ajuns-o si chiar a depasit-o usor pe rivala sa democrata in doua sondaje aparute luni si realizate in urma investiturii sale oficiale. Pana in prezent, marea majoritate a sondajelor o plaseaza pe Hillary Clinton in frunte cu mai multe puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.