Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șofer băut, arestat după ce a provocat un accident și a fugit de la locul faptei

Digi24
etilotest

Un șofer din Constanța a fost arestat preventiv după ce s-a urcat băut la volan, s-a răsturnat cu mașina pe câmp și a fugit de la locul accidentului. Un pasager din mașină a fost rănit.

„La data de 24 ianuarie a.c., în jurul orei 22.45, polițiștii din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că pe D.N. 2A, în afara localității Stupina, s-a produs un accident rutier. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat a condus un autoturism, în afara localității Stupina, neadaptând viteza la condițiile drumului și s-a răsturnat pe câmp. Acesta a părăsit locul producerii accidentului, fiind identificat ulterior. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a pasagerului din vehicul”, transmite IPJ Constanța, potrivit mediafax.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,30 mg/l alcool pur în aerul expirat. Testul pentru prezența în organism a substanțelor psihoactive a fost negativ.

La data de 26 ianuarie a.c., a fost dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile de către instanța de judecată.

„Întreaga activitate a fost defășurată sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, în cadrul dosarului penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției sau a procurorului care efectuează cercetarea locului faptei de către conducătorul vehiculului implicat într-un accident de circulație. Bărbatul a fost condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța”, se menționează în finalul comunicatului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.