Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șofer oprit cu focuri de armă după ce a lovit cu mașina un polițist. El va fi propus pentru extrădare, fiind emis pe numele său mandat european de arestare

huffingtonpost.co.za
catuse

Bărbatul de 42 de ani care nu a oprit la semnalul unui poliţist în Caraş-Severin şi l-a acroşat cu autoturismul, fiind apoi oprit cu focuri de armă, a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de extrădare deoarece pe numele său autorităţile din Austria au emis mandat european de arestare.

”Bărbatul de 42 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj”, transmite Inspectoratul de Poliţie al judeţului Caraş-Severin.
Bărbatul urmează să fie extrădat în Austria unde a furat bunuri şi unde are pe numele său un mandat european de arestare.
”În cursul zilei de astăzi, acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara, prin sistem videoconferinţă, pentru dispunerea arestării provizorii în vederea extrădării, având în vedere că pe numele bărbatului este emis un mandat european de arestare, de către autorităţile austriece, pentru săvârşirea de infracţiuni contra patrimoniului”, mai transmite IPJ Caraş-Severin.

Un bărbat de 42 de ani a fost reținut pentru 24 de ore după ce joi după-amiaza ar fi acroșat cu mașina un polițist din orașul Bocșa care încerca să îl opească.

IPJ Caraș-Severin a fost sesizat joi după-amiază prin apel la 112 despre faptul că un polițist din cadrul Poliției orașului Bocșa care dirija traficul rutier a fost acroșat de o mașină al cărei șofer a refuzat să oprească.

Din verificările efectuate s-a stabilit că polițiștii au efectuat semnalul regulamentar de oprire mașinii, aceasta ar fi încetinit, apoi ar fi accelerat din nou, moment în care l-ar fi acroșat pe agentul de poliție care se afla lângă mașină, solicitându-i conducătorului auto să oprească și să prezinte documentele pentru control.

Un alt polițist a tras trei focuri cu armamentul din dotare, mașina fiind oprită după aproximativ 400 de metri de către un alt echipaj de poliție.

Polițistul rănit a fost transportat la spital în vederea examinării și acordării asistenței medicale.

Șoferul a fost identificat în persoana unui bărbat de 42 de ani din Reșița. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.