Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oferă-i copilului tău șansa pe care tu nu ai avut-o: înscrie-l la cursuri de engleză online pentru copii!

stiripesurse.ro
cursuri engleza online copii

A învăța o limbă străină este o oportunitate de care, din păcate, nu putem spune că am beneficiat sau că o facem cu toții. Din acest motiv, dacă ai posibilitatea, oferă-i copilului tău șansa de a dobândi abilitatea comunicării în a doua cea mai vorbită limbă din lume.

Participarea la cursuri engleza online copii este o manieră modernă și atractivă pentru tineri de a învăța să vorbească în această limbă și, totodată, de a socializa și de a lega noi prietenii.

Generațiile actuale de adolescenți sunt nativi digitali, motiv pentru care înscrierea la cursuri online este varianta cea mai bună pentru ca aceștia să reușească să-și însușească cunoștințele într-un mod distractiv și atrăgător. Copiii vor vedea numai beneficiile, precum:

  • se conectează simplu și ușor, chiar din confortul casei lor. Orele de curs se desfășoară prin intermediul platformei ZOOM, integrată în site, singurele condiții de care au nevoie fiind liniștea și o conexiune bună la internet;
  • nu trebuie să mai piardă timp îndelungat în trafic;
  • se eliberează de stresul întârzierii la curs, căci conectarea se face simplu, printr-un click și nu mai depind de factori colaterali, precum circulația, condițiile meteorologice etc;
  • vor putea cunoaște copii cu pasiuni similare, de aceeași vârstă cu ei;
  • vor învăța să comunice spontan și să dezvolte prietenii;
  • metodele de predare sunt moderne și ingenioase, ceea ce le asigură o învățare rapidă.

Aceste cursuri de engleză online pentru copii se desfășoară în grupuri de 8 – 10 elevi: suficient de puțini pentru a putea participa activ la ore, însă suficient de mulți pentru a se desfășura interactiv. Grupurile sunt formate în funcție de vârsta copiilor și de nivelul acestora de limba engleză. În acest fel, profesorii au siguranța că grupul este unul omogen, iar membrii lui nu se simt intimidați sau stingheriți.

content-image

Orele de curs sunt susținute de profesori cu peste 20 de ani de experiență în acest domeniu, care lucrează cu metode și tehnici de ultimă generație. Role playing, susținere de proiecte sau dezbateri sunt doar o parte dintre tehnicile folosite în cadrul acestor cursuri de engleză online pentru copii. În cadrul exercițiilor de acest gen, copilul tău va avea ocazia de a pune în practică noțiunile teoretice însușite. Totodată, își va dezvolta abilități de comunicare, astfel încât să poată răspunde spontan la întrebări libere.

Obiectivul profesorilor în cadrul acestor cursuri de engleză online pentru copii este să-l ajute pe copil să obțină rezultate maxime și să poată comunica fluent atât verbal, cât și în scris. Totodată, aceștia urmăresc dezvoltarea abilităților de ascultare și citire în limba engleză, astfel încât copilul să se dezvolte la toate cele patru nivele ale comunicării, specifice învățării unei limbi.

Înscrie-ți copilul la cursuri engleză online copii și oferă-i șansa pe care tu nu ai avut-o: de a învăța o limbă străină și de a reuși să își croiască un viitor care să nu fie condiționat de barierele lingvistice. Solicită o evaluare de nivel pentru copilul tău și ajută-l să facă primul pas către a comunica liber și a învăța să dezvolte relații profesionale și personale. Comunicarea este cheia succesului, indiferent de vârstă sau domeniu de activitate!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.