Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ofertă de nerefuzat: Orașul frumos din România unde îți poți cumpăra apartament cu 3000 de euro

Profimedia
imobiliare

Într-o eperioadă în care prețurile locuințelor în orașe mari precum București și Cluj-Napoca se apropie sau chiar depășesc nivelul celor din marile orașe occidentale, există în România zone în care poți achiziționa un apartament cu doar câteva mii de euro.

În contrast cu situația din Cluj, unde o casă la periferie poate avea un preț mai mare decât un castel medieval în Franța, există locuri precum Moreni, în județul Dâmbovița, unde prețurile sunt mult mai accesibile. În acest oraș, o garsonieră poate fi achiziționată cu doar câteva mii de euro.

Potrivit unui articol din Click, un apartament a fost scos la vânzare la prețul de 28.000 de lei, echivalentul a aproximativ 5.500 de euro. Această locuință dispune de o singură cameră, baie și bucătărie, este situată într-un bloc conectat la rețeaua de gaze și beneficiază de contoare de apă individuale. De asemenea, conform proprietarului citat în sursă, locuința se află în apropierea Valea Prahovei, este izolată termic, are geamuri termopan și parchet.

Cu toate că poate părea incredibil, există chiar și oferte mai tentante. Pe platforma OLX, se regăsesc din ce în ce mai multe anunțuri pentru garsoniere sau locuințe la prețuri extrem de accesibile. Un exemplu elocvent este o garsonieră de 20 de metri pătrați, care este listată la doar 17.000 de lei, echivalentul a aproximativ 3.424 de euro.

Proprietarul a descris-o astfel: "Vând o garsonieră spațioasă cu o cameră. Actele locuinței sunt în regulă. Garsoniera se află într-un cămin, în apropiere de stadion. Rog seriozitate!".

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.