Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oferte avantajoase pe piața liberă a gazelor naturale, la Electrica Furnizare

Electrica Furnizare
Electrica Furnizare

Liberalizarea prețului gazelor nu trebuie să ne sperie. Pentru a ne asigura că vom beneficia de cea mai bună ofertă, trebuie să înțelegem ce se va întâmpla de la 1 iulie 2020 pe piața liberă a gazelor naturale pentru clienții casnici. Trebuie să fim foarte atenți la termenii și condițiile din contractele pe care le vom încheia cu furnizorii, iar cea mai sigură alegere o putem face dacă optăm pentru un furnizor cunoscut pe piață, care ne poate oferi garanții clare, transparență, consultanță pentru orice problemă din domeniu și tarif fix.

Unul dintre cei mai importanți furnizori de gaze naturale din România este Electrica Furnizare, cunoscută în mod tradițional pentru energie electrică, dar prezentă și pe piața gazelor naturale din iulie 2017, parte a Grupului Electrica, companie cu capital majoritar privat, listată cu succes la Bursa de Valori București și London Stock Exchange, în anul 2014. De altfel, aceasta reprezintă încă cea mai mare listare de pe piaţa de capital din România, care a confirmat încrederea investitorilor în rentabilitatea Grupului și care a dus, implicit, la consolidarea reputației Electrica Furnizare.

„Tradiția, experiența de peste 120 de ani pe piața din România și notorietatea brandului Electrica pe piața de energie electrică sunt principalele fundamente ale transferului de încredere și seriozitate pe care Electrica Furnizare se bazează în ofertarea clienților actuali și potențiali, pe piața de gaze. Cei care vor alege Electrica Furnizare cu intenția de a schimba furnizorul actual de gaze naturale trebuie să mai știe că această companie deține dreptul de a desfășura activitatea de furnizare a energiei electrice și gazelor naturale pe întreg teritoriul țării, indiferent de operatorul de distribuție din aria respectivă. Compania este la finalul unui amplu proces de transformare organizațională, menit să-i consolideze poziția de actor modern, adaptat la dinamica pieței și la așteptările tot mai crescute ale clienților, în privința interacțiunii zilnice sau punctuale cu companiile de servicii”, explică Darius Dumitru Meșca, Director General Electrica Furnizare.

Mai multe tipuri de oferte, cu prețuri fixe

Clienții care deja au contract cu Electrica Furnizare pentru energie electrică vor fi avantajați dacă aleg aceeași companie și pentru furnizarea de gaze naturale de la 1 iulie. Cei care nu au avut până acum niciun contract cu această companie trebuie să știe că în acest moment sunt peste 3,5 milioane de clienți Electrica Furnizare în România, ceea ce arată încrederea în companie, dar și calitatea serviciilor și avantajele conferite de raportul calitate/preț.

Electrica Furnizare este un furnizor integrat, modern și eficient de energie electrică, gaze naturale și servicii complementare, specifice celor două industrii. În contextul liberalizării pieței gazelor naturale de la 1 iulie, Electrica Furnizare a pregătit o serie de oferte avantajoase de furnizare de gaze naturale, disponibile pentru clienții din toate zonele țării. Două dintre ofertele lansate recent de Electrica Furnizare, destinate clienților casnici, sunt bazate exclusiv pe furnizarea de gaze naturale: Gaz Stabil și Gaz Mobil.

În oferta Electrica Furnizare există și pachetul de furnizare a energiei electrice și gaze naturale, denumit „Împreună”, destinat atât clienților casnici, cât și clienților business.

Cele trei oferte sunt active și au ca termen de valabilitate data de 30 iunie, prețul rămânând același pentru o perioadă de 12 luni.

Avantajele alegerii Electrica Furnizare

Foarte important este faptul că prețurile incluse în cele 3 oferte sunt fixe, acesta fiind cel mai mare avantaj. Însă beneficiile parteneriatului cu Electrica Furnizare sunt multiple. În primul rând, preț competitiv și condiții de plată avantajoase. Clienții se bucură de confortul facturilor electronice și de posibilitatea de a face plăți electronice, prin contul MyElectrica. În plus, aceștia beneficiază permanent de asistență, printr-un call center cu număr unic.

Un alt avantaj este și posibilitatea de transmitere a indexului autocitit, prin intermediul unui număr de telefon gratuit, iar accesul la MyElectrica face posibilă interacțiunea în mediul online, astfel încât fiecare client își poate gestiona relația cu furnizorul, cu minimum de resurse financiare și de timp. Nu în ultimul rând, Electrica Furnizare este un partener puternic, stabil, cu preocupare constantă față de investiții puternice în soluții de viitor, ceea ce oferă garanția menținerii pe termen lung a raportului calitate/preț.

„Produsele Gaz Stabil sau Mobil nu implică și semnarea unui contract pentru furnizarea energiei electrice. Produsul „Împreună” se adresează clienților casnici care doresc furnizarea la pachet a energiei electrice și a gazelor naturale, prin încheierea pentru același loc de consum a unui contract de energie electrică și de gaze naturale. Avantajele unui astfel de produs dual sunt multiple: reducerea costurilor cu energia electrică și gazele naturale, un singur contract și transmiterea simultană a facturilor, stabilitatea și siguranța oferite de același furnizor de încredere pentru cele două servicii și, nu în ultimul rând, prețurile fixe.”, mai spune managerul Electrica Furnizare.

Cei care vor să aleagă Electrica Furnizare pentru gaze naturale trebuie să știe că este necesară notificarea actualului furnizor cu privire la încetarea prin denunțare unilaterală a contractului în derulare, cu minimum 21 de zile de preaviz, conform prevederilor art. 143 alin. 1, lit. g) din Legea 123/2012. Contractul de furnizare a gazelor naturale este agreat, semnat, ștampilat și comunicat între Părți, până cel târziu cu 10 zile înainte de începutul primei luni de furnizare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.