Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ofertele de curs Python te-au bulversat? Iată de ce un mentorat îți asigură șanse de succes mai mari

curs python

Oferta de curs Python de pe piața de programare este extrem de bogată, fie că alegi să urmezi un curs organizat de o școală de programare, fie că preferi să înveți singur din tutoriale de pe YouTube. De multe ori, când ni se pun la dispoziție oferte variate, în loc să ne ușureze alegerea, o fac și mai dificilă. În plus, dacă deja ai încercat să înveți singur, dar fără rezultat, atunci poate ar trebui să reconsideri opțiunea și să alegi să studiezi într-un mod cu totul inovator. Un astfel de mod este mentoratul gândit de Petru Trîmbițaș, în urma experienței sale acumulate la Facebook și Google, în Statele Unite ale Americii.

Participarea la un curs Python clasic poate că nu s-a mulat pe tipul tău de învățare, însă dacă te simți în continuare atras de domeniul IT și îți dorești să devii expert în programare, atunci ia în considerare participarea la mentorat.

De ce un mentorat îți asigură șanse de succes mai mari de învățare?

Petru Trîmbițaș a preluat modelul american și a organizat platforma de învățare și mentoratul într-un stil cu totul diferit de un curs Python clasic. Mentoratul gândit de acesta urmărește dezvoltarea completă, atât din punct de vedere profesional, cât și personal.

Platforma îți va asigura un suport de teorie și practică, absolut necesar pentru învățarea noțiunilor de bază pentru o carieră de programator. Mentoratul funcționează ca o carte interactivă și, cu toate că vei putea învăța online, de oriunde îți dorești, nu vei fi niciodată singur. Vei beneficia de suportul și susținerea mentorilor încă de la prima logare pe platformă și aceștia îți vor acorda toată atenția de care ai nevoie pentru a ajunge la soluțiile ideale pentru problemele de pe platformă. Astfel, înainte de toate, vei învăța să înveți, să îți dezvolți gândirea logică și vei ajunge să scrii cod corect și curat.

Un atu major al mentoratului - pe care nu-l vei regăsi în modul de predare clasic conținut de un curs Python - îl reprezintă atenția care se acordă dezvoltării abilităților personale ale elevului. Astfel, pe tot parcursul programului, vei beneficia de ghidarea coach-ilor care te vor ajuta să îți dezvolți abilitățile sociale, de comunicare și te vor învăța să îți gestionezi emoțiile și gândurile negative.

De asemenea, modul în care este organizată platforma îți oferă posibilitatea de a avea o imagine fidelă a evoluției tale în cadrul programului. Astfel, cu fiecare problemă rezolvată vei vedea cum ajungi cu un pas mai aproape de visul tău de a deveni programator.

Un alt beneficiu major al acestui program îl reprezintă faptul că mentorii îți sunt alături de la prima logare pe platformă și până la angajare. După parcurgerea și rezolvarea tuturor problemelor de pe platformă, vei avea posibilitatea de a-ți dezvolta propria aplicație sau propriul portofoliu de proiecte, cu susținerea mentorilor. Totodată, aceștia te vor ajuta să-ți dezvolți gândirea astfel încât să poți trece de interviurile tehnice și soft skills și să poți obține un internship sau chiar primul tău job ca programator.

Dacă și tu visezi la o carieră în IT și ești interesat de un curs Python, atunci fă-ți alegerea ușoară. Programează o ședință de consultanță cu mentorii și discută cu ei despre planurile și obiectivele tale. Nu mai amâna!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.