Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șoferul care a demarat cu un polițist agățat de mașină a fost arestat

Șoferul care a plecat în noaptea de vineri spre sâmbătă cu un agent de poliție agățat de mașină a fost reținut pentru 24 de ore, a anunțat Poliția Capitalei. Acesta este cercetat pentru ultraj.

Citește și: Premierul, AMENDAT după poza devenită virală: Cât a scos Ludovic Orban din buzunar

Poliția Capitalei a anunțat sâmbătă dipă-amiază că procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 au dispus reținerea pentru 24 de ore a șoferului care a pornit cu un agent de poliție agățat de mașina lui.

Șoferul este cercetat pentru ultraj, au mai anunțat polițiștii.

Potrivit unui comunicat al Poliției Capitalei,.în noaptea de vineri spre sâmbătă un agent de poliție din cadrul Brigăzii Rutiere, a oprit o mașină pe șoseaua Ștefan cel Mare care a fost înregistrată cu o viteză mai mare decât limita legală.

Șoferul a refuzat să se legitimeze, fapt pentru care s-a incercat extragerea acestuia din mașină, moment în care a demarat cu agentul de poliție agățat de autovehicul. Șoferul și-a continuat deplasarea, fiind urmărit de către colegii de echipaj ai polițistului rutier.

La intersecția șoselei Ștefan cel Mare cu Calea Dorobanților, șoferul a executat o manevră și a lovit un panou matalic de protecție al unei construcții.

Bărbatul a fost imobilizat și condus la sediul Brigăzii Rutiere pentru audieri. În urma verificărilor efectuate, conducătorul auto a fost identificat în persoana unui bărbat în vârstă de 41 de ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.