Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oficial: Adrian Duicu nu mai este președintele CJ Mehedinți

adrian duicu

Prefectul judetului Mehedinti, Nicolae Draghiea, a semnat luni ordinul de încetare a mandatului presedintelui suspendat al Consiliului Judetean (CJ) Mehedinti, Adrian Duicu.

'M-am conformat hotarârii Înaltei Curti de Casatie si Justitie care a admis cererea Agentiei Nationale de Integritate si a respins actiunea lui Adrian Duicu, ca nefondata. Hotarârea este definitiva si irevocabila', a precizat prefectul Nicolae Draghiea.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu a mai aratat ca ordinul semnat va fi înaintat CJ Mehedinti, functia de presedinte fiind detinuta interimar de vicepresedintele Aladin Georgescu.

Agentia Nationala de Integritate (ANI) l-a declarat pe Adrian Duicu incompatibil, dupa ce acesta, în calitate de consilier judetean, a participat la adoptarea unei hotarâri prin care CJ Mehedinti a închiriat un teren si a vândut doua imobile unei firme la care acesta era asociat.

În prezent, Adrian Duicu este în arest la domiciliu. El a fost trimis în judecata la sfârsitul lunii iulie 2014 pentru trafic de influenta, cumparare de influenta si dare de mita. Alaturi de Duicu au mai fost trimisi în judecata si Stefan Ponea, fostul sef al Inspectoratului de Politie Judetean Mehedinti si Constantin Popescu, om de afaceri si fostul presedinte al PSD Orsova.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.