Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

OFICIAL: Agenția de turism Mareea a intrat în insolvență

insolventa

Instanţa de contencios-administrativ şi fiscal de la Tribunalul Hunedoara a admis marţi cererea de intrare în insolvenţă a agenţiei de turism Mareea, desemnând un administrator judiciar provizoriu. 

'Instanţa a admis cererea formulată de către debitoarea Mareea Comtur SRL şi dispune deschiderea procedurii generale a insolvenţei. Desemnează în calitate de administrator judiciar provizoriu pe Expert Insolvenţă SPRL', a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Hunedoara, Ildiko Glăman.

Chef mare la PNL: Alina Gorghiu este gazdă


De asemenea, judecătorul a stabilit ca două cereri de deschidere a insolvenţei, formulate împotriva societăţii Mareea Comtur, vor deveni declaraţii de creanţă. 

Hotărârea instanţei poate fi atacată cu apel în termen de 7 zile de la publicarea sentinţei în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă (BPI).

Anunţ ŞOC făcut de un lider de sindicat: Tobă, Hellvig şi Motoc DICTEAZĂ votul parlamentarilor


Tour-operatorul Mareea şi-a anunţat pe 3 septembrie incapacitatea de plată şi a informat că va cere deschiderea procedurii de insolvenţă. Pentru recuperarea sumelor datorate de Mareea, în cazul în care nu se acceptă soluţiile compensatorii oferite de tour-operatori şi hotelieri, turiştii se pot adresa companiei care a eliberat poliţa de insolvenţă pentru aceasta, în valoare de 50.000 de dolari. 

Peste 80% din turiştii Mareea cu rezervări şi check-in începând cu 3 septembrie au primit variante de relocare pentru petrecerea sejururilor, datorită sprijinului principalilor parteneri tour-operatori şi hotelieri, potrivit unui comunicat al agenţiei de turism, remis AGERPRES săptămâna trecută.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.