Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

OFICIAL Anca Alexandrescu nu mai este consilier onorific al premierului Viorica Dăncilă - Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial

Stefan Pamfili
anca alexandrescu

Decizia premierului Viorica Dăncilă de a o elibera din funcția de consilier onorific al prim-ministrului a Ancă Alexandrescu, considerată apropiată a lui Liviu Dragnea, a fost publicată joi în Monitorul Oficial.

”În temeiul articolului 19 din Legea nr. 90/2001 privind organizarea și funcționarea Guvernului României și a ministerelor, cu modificările și completările ulterioare, Prim-ministrul emite prezenta decizie, conform Mediafax.

Citește și: Protestatarul #rezist Dide SE LAUDĂ că a fost DELEGAT USR - PLUS la alegeri și cere 10.000 de euro pentru a continua protestele de stradă: fără muncă la birou

 

Articol unic - La data intrării în vigoare a prezentei decizii încetează calitatea de consilier onorific al prim-ministrului, acordată dnei Anca-Nicoleta Alexandrescu”, se arată în decizia premierului Viorica Dăncilă.

Decizia este contrasemnată de secretarul general al Guvernului, Toni Greblă.

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat marți seara, după ședința CEx al PSD, că o va elibera din funcție pe Anca Alexandrescu, apropiată a lui Liviu Dragnea, din funcția de consilier onorific și de la departamentul de comunicare PSD, spunând că urmează o decizie și legat de Darius Vâlcov.

"Cu Anca Alxandrescu exclus. Este consilier onorific. Mâine o voi libera din funcție. Și la partid la fel. Voi lua o decizie în curând legată și de Darius Vâlcov. Nu îmi cereți să vă dau răspuns acum", a declarat Viorica Dăncilă.

Atât Anca Alexandrescu cât și Darius Vâlcov sunt considerați apropiați ai lui Liviu Dragnea.

De altfel, la scurt timp după ce au apărut informații potrivit cărora relațiile dintre Dăncilă și Dragnea s-au răcit, o primă măsură a premierul a fost aceea de a renunța la serviciile Ancăi Alexandrescu. La acea vreme Dăncilă a explicat că o va lăsa se ocupe de comunicare la partid, fiind nevoie de oameni experimentați în perioada campaniei electorale.

Darius Vîlcov etsse considerat "creierul" măsurilor legisative importante din guvernarea PSD, printre care legea salarizării.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.