Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

OFICIAL - Autoarea legii antifumat, fost ministru în Guvernul Ponta, nu mai candidează

chic-elite.ro
fumat

Autoarea legii antifumat, deputata Aurelia Cristea, fost ministru pentru Dialog Social în Guvernul Ponta, nu mai apare pe listele PSD Cluj pentru alegerile parlamentare. Aceasta anunțase în luna august că internționează să renunțe la candidatură. În primăvara acestui an, Cristea a fost desemnată candidata PSD Cluj pentru primăria Cluj-Napoca, însă a fost ulterior înlocuită.

Vezi și: Filmare cu camera ascunsă: Ce planuri are PSD/ VIDEO

"PSD Cluj şi-a finalizat lista de candidaţi pentru alegerile parlamentare. Noile nume incluse pe locurile eligibile reflectă o schimbare a gărzii, sunt oameni noi, majoritatea tineri. Este cea mai tânără echipă de candidaţi din istoria PSD Cluj. Ţinta PSD Cluj este obţinerea unui mandat de senator şi a 3-4 de deputat. Un singur actual parlamentar a fost menţinut pe lista filialei. La Camera Deputaţilor vor candida, în ordine, liderul filialei judeţene, Horia Nasra, consilier local, urmat de actualul deputat Cornel Itu, de Cristina Burciu, director la Compania de Apă Turda, de viceprimarul din Gherla, Iulia Trif, şi de primarul comunei Jucu, Dorel Pojar. La Senat, lista este deschisă de consilierul judeţean Vasile Ilea şi de Simina Şipoş preşedintele Organizaţiei de Femei a PSD Câmpia Turzii", au declarat surse din PSD Cluj pentru Mediafax.

Vezi și: Dragnea dă lovitura în Parlament: mâine depunem legea!

Pe lângă Aurelia Cristea, și senatorul Alexandru Cordoş a ieșit din calcule pentru parlamentare, după ce a fost cercetat într-un dosar de corupţie în care a fost implicată soţia sa.

„Nu mai candidez. Sunt mai multe motive. Unele de natură personală, altele de natura unor dezamăgiri extrem de mari care vin tocmai din faptul că aș dori să nu mai promovăm atâta ipocrizie și manipulare, ci pur și simplu să facem lucrurile pe care oamenii le așteaptă de la noi. Asta nu înseamnă că nu voi avea în continuare atitudine civică, asta nu înseamnă că nu mă voi dedica unor proiecte pentru comunitate. Dar în acest moment nu cred că o carieră într-un mandat de parlamentar este cea mai bună soluție”, afirma Aurelia Cristea, în august, pentru citynews.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.