Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

OFICIAL Candidat surpriză pentru Primăria Capitalei: Atac dur la adresa contracandidaţilor

surpriza

E oficial. Avem un candidat surpriză pentru Primăria Capitalei. Aşa cum ştiripesurse a anunţat încă de luni, Adrian Thiess intră în campania pentru locul lăsat liber de către Sorin Oprescu.

Detalii aici: Candidatură surpriză la Primăria Capitalei

Adrian Thiess, fost consilier prezidenţial, om de afaceri şi strateg al câtorva campanii electorale, a anunţat că va candida la Primăria Capitalei. Adrian Thiess a declarat că va candida la Primăria Capitalei. "Cred că este momentul să fac pasul în faţă, să ies din umbră, unde am sprijinit victoriile altora, şi să lupt pentru propria mea victorie", a declarat Thiess.

Despre obiectivele sale pe care le va urmări pentru Primăria Capitalei, Adrian Thiess spune că "un an de mandat al meu, nu se va compara cu niciun mandat integral al oricăruia dintre primarii de până acum. Prefer totuşi să nu vorbesc despre obiective, ci să fac lucruri!". Adrian Thiess a organizat în ultimii ani o serie de conferinţe importante care i-au adus la Bucureşti pe vicontele Etienne Davignon, preşedintele Grupului Bilderberg, pe Richard Hass, Preşedintele Consiliului pentru relaţii externe al SUA, pe Mihail Gorbaciov, pe Sir Tim Berners-Lee, inventatorul www-ului, pe Ronnie O'Sullivan etc. Thiess a fost elevul lui Klaus Iohannis, la Sibiu, în timpul liceului. De altfel, Thiess a fost un apropiat al staff-ului de campanie al lui Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale din 2014. Thiess este acţionar la firma Eurostar Catering Expres, operatorul naţional pentru serviciile de catering mobil în toate trenurile de rang superior din România: Săgeata Albastră, rapid şi accelerat. Thiess mai deţine împreună cu soţia sa, Elena Delia Thiess, încă trei firme: Dental Center 2001, Dental Expert Center si Casa Elegance D&A 1874.

Citeşte şi: Preşedintele PSD Bucureşti, pe marginea prăpastiei: Curtea de Conturi l-a luat în vizor

Întrebat fiind despre posibilii contracandidați, omul de afaceri spune: "Nicuşor Dan este o creaţie a fostului PDL şi abia îmi doresc o confruntare televizată cu acesta, însă cred că o va refuza. Eu aşa aş face în locul lui! Elena Udrea ne-ar putea povesti mai multe despre procesele intentate de Nicuşor Dan şi retrase ulterior. Cristian Buşoi este prietenul meu. L-am anunţat asta seară despre intenţia mea de a candida şi sper să rămânem prieteni ".

Citeşte şi: Kovesi detonează bomba şi trece la ameninţări: 'S-a eludat legea'

Thiess a coordonat campania electorală a lui Sorin Oprescu, la primul mandat. "Sorin Oprescu a fost cea mai mare dezamăgire nu doar a mea, ci a tuturor oamenilor care l-au sprijinit. Într-un fel, şi eşecul lui în administraţia locală m-a determinat să candidez", a declarat Thiess, pentru qmagazine.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.