Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

OFICIAL Cum justifică MAI împuternicirea lui Sebastian Cucoș în funcția de inspector șef adjunct al Jandarmeriei Române: Pentru stabilitate și continuitate

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Sebastian Cucoș

Ministerul Afacerilor Interne confirmă, oficial, informația potrivit căreia Sebastian Cucoș a fost împuternicit inspector șef adjunct al Jandarmeriei Române.

"În vederea consolidării echipei de conducere a Inspectoratului General al Jandarmeriei Române și asigurării unei continuități la comandă, până la obținerea avizului CSAT, începând cu data de 23 august a.c., colonelul Cucoş Gheorghe-Sebastian a fost împuternicit în funcția de prim adjunct al inspectorului general al IGJR. Reamintim că acesta a promovat concursul pentru funcția de inspector general al Jandarmeriei Române, dar numirea în această funcție este condiționată de avizul CSAT", transmite MAI.

Decizia vine după ce acestuia i-a expirat a doua împuternicire în funcția de șef al instituției, iar Klaus Iohannis a refuzat numirea lui, invocând ancheta privind protestul din 10 august. În prezent, Ionuț Sindile este împuternicit șef al Jandarmeriei Române. Sindile este din Teleorman și s-a aflat în Piața Victoriei la protestul din 10 august, în care fost înregistrate violențe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.