Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

OFICIAL: DEZASTRU pentru PNL: UNPR s-a răzgândit. Tăriceanu a scăpat!/ UPDATE

trilulilu.ro
pumn lovitura

Liberalii încasează o lovitură grea din partea UNPR, în demersul de schimbare a lui Călin Popescu Tăriceanu din funcția de președinte al Senatului.

UPDATE: Liderul grupului PNL din Senat, Ion Popa, a declarat că PNL nu are numărul necesar de semnături și nu vor mai iniția demersul de revocare a lui Tăriceanu.

PNL miza pe anunțul făcut de liderii UNPR la Conferința Națională, unde spuneau că trebuie schimbat Tăriceanu de la Senat. Între timp, cei de la UNPR s-au sucit și nu mai susțin această variantă.

Liderul senatorilor UNPR, Haralambie Vochițoiu, a declarat că UNPR nu va susține demersul PNL. ”Nu este o prioritate pentru UNPR schimbarea președintelui Senatului, domnul Călin Popescu Tăriceanu”, a spus Vochițoiu.

Acesta a spus că variantele discutate la partid reprezintă doar ”dezbateri în interiorul unui partid”, dar majoritatea decide.

Sursele noastre susțin că răzgândeala UNPR vine tocmai din cauza PNL. Liberalii s-au angajat să aducă un anumit număr de voturi, dar n-au reușit în acest demers. Văzând asta, cei de la UNPR au zis că nu-și riscă relația și așa fragilă cu PSD pentru a intra într-o bătălie dinainte pierdută.

Cei de la PNL mizau pe eventuale voturi venite din partea PSD, din tabăra senatorului Șerban Nicolae. Acesta a dat însă înapoi și i-a lăsat pe cei din PNL cu buza umflată.

Mai mult, cei din UNPR și PNL nu s-au înțeles nici în problema succesorului lui Tăriceanu la șefia Senatului.

Acestea au fost negocierile care au dus la un nou eșec răsunător al conducerii PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.