Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

OFICIAL. Melescanu primele declaratii. Ce l-a convins sa il sustina pe Ponta

Melescanu

Candidatul independent la alegerile prezidentiale din primul tur, Teodor Melescanu a declarat marti ca il va sustine pe Victor Ponta in turul doi al alegerilor. Acesta a precizat ca decizia sa vine in urma unor discutii cu Ponta si a convingerii sale ca impreuna pot imbunatatii politicile de aparare si securitate nationala.

"Am avut aceasta discutie dupa turul 1, domnul premier m-a invitat la discutii si in urma acestora am hotarat sa sustin candidatura lui Victor Ponta pentru turul al doilea si am recomandat electoratului care m-a votat sa faca acelasi lucru.

Factorul esential pentru adoptarea acestei decizii a fost convingerea mea ca impreuna cu el vom putea atinge obiectivul imbunatatirii securitatii nationale a Romaniei si cred ca impreuna vom putea face acest lucru.

Daca se va gasi pentru mine o posibilitate sa contribui la politicile de securitate si aparare, m-ar bucura", a spus Teodor Melescanu.

Premierul Victor Ponta a anuntat deja ca il va numi pe Melescanu in functia de consilier prezidential pe probleme de siguranta nationala si aparare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.