Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

OFICIAL Miliardarul Jeffrey Epstein s-a sinucis prin spânzurare, confirmă autopsia sa

Jeffrey Epstein

O autopsie a ajuns la concluzia că omul de afaceri Jeffrey Epstein, care a fost găsit mort în celula sa sâmbăta trecută, s-a spânzurat, a declarat vineri o purtătoare de cuvânt a Biroului medicului legist din New York, relatează Reuters şi AFP, preluate de agerpres.

Vezi și: Ludovic Orban, anunţ important: PNL ar putea să lase în pace Guvernul Dăncilă până după prezidenţiale

Omul de afaceri înstărit şi cu numeroase relaţii la cel mai înalt nivel a fost găsit mort în celula sa de la Centrul corecţional metropolitan din Manhattan, ceea ce a declanşat o investigaţie asupra morţii sale. El avea 66 de ani la momentul decesului.

Epstein a fost arestat pe 6 iulie şi a pledat nevinovat la acuzaţiile federale de trafic de fiinţe umane în scopul exploatării sexuale, care ar fi afectat zeci de minore, unele în vârstă de 14 ani.

"Ne vom comunica concluziile foarte curând. Este vorba despre sinucidere prin spânzurare", a declarat purtătoarea de cuvânt al Biroului medicului legist, Aja Worthy-Davis.

Epstein avea deja la activ o infracţiune sexuală, după ce a pledat vinovat în 2008, în statul Florida, la acuzaţia că a plătit o minoră pentru sex.

Înainte de a fi condamnat în acest caz, Epstein era o persoană cu contacte la cel mai nivel, printre asociaţii săi aflându-se fostul om de afaceri şi actual preşedinte Donald Trump şi fostul preşedinte Bill Clinton.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.