Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

OFICIAL: Twitter a extins limita de caractere a postărilor

Twitter

Twitter a anunţat că extinderea la 280 de caractere a postărilor este în prezent propagată la nivelul întregii reţelei sociale, scrie News.ro.

Citeşte şi: Actriţa americano-israeliană Natalie Portman, laureată a Premiului Genesis 2018

După mai multe luni de testare, Twitter a decis că poate merge mai departe cu planurile privind mărirea limitei de caractere ce pot fi incluse într-un post. De la 140 de caractere, utilizatorii acestei reţele sociale pot scrie până la 280 de caractere într-un post.

Noua limită este valabilă pentru toate limbile, cu excepţia limbilor chineză, japoneză şi coreeană. Oficialii companiei susţin că limbile asiatice nu au nevoie de creşterea numărului de caractere, întrucât vorbitorii acestora pot formula mai multe idei cu mai puţine caractere.

Cei de la Twitter cred că dublarea numărului de caractere va încuraja o parte din utilizatori şi chiar va atrage utilizatori noi, care vor putea să se exprime mai uşor fără vechea constrângere.

Statisticile Twitter arătau că deja 9% din utilizatori ajungeau la limita celor 140 de caractere şi erau nevoiţi să reformuleze sau să scurteze frazele.

Pe de altă parte, creşterea limitei ar putea afecta caracterul real-time pentru care este apreciat Twitter. În locul unor postări rapide şi scurte, o parte din utilizatori ar putea opta pentru amânarea postării pentru a compune un text mai elaborat.

Creşterea limitei posturilor la 280 de caractere a început să fie implementată şi va fi disponibilă pentru toţi utilizatorii, cu excepţia vorbitorilor celor trei limbi asiatice, pe parcursul zilelor următoare.

Citeşte şi: Un jurnalist polonez, un fotograf iranian şi un site media turc, laureaţii premiilor 'Reporteri fără frontiere' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.