Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

OFICIAL Viorica Dăncilă CONFIRMĂ că Tudorel Toader REFUZĂ să demisioneze: Ce i-a scris lui Klaus Iohannis

Inquam Photos/ Octav Ganea
Tudorel Toader

Prim-ministrul României, Viorica Dăncilă, a transmis, în această seară, președintelui României, Klaus Iohannis, propunerile de numire a noilor miniștri pentru portofoliile Ministerului Justiției, Ministerului Fondurilor Europene și Ministerului pentru Românii de Pretutindeni.

”Totodată, premierul a transmis către Administrația Prezidențială propunerea de revocare a ministrului Justiției, Tudorel Toader, și demisiile ministrului Fondurilor Europene, Rovana Plumb, respectiv, ministrului pentru Românii de Pretutindeni, Natalia Intotero.”, precizează un comunicat al Guvernului. Din precizările făcute de Viorica Dăncilă se înțelege că Toader a refuzat să demisioneze și va fi revocat, în timp ce ceilalți doi miniștri au demisionat.

Citește și: Mega-lovitură pentru Gică Popescu! Va fi executat silit pentru o sumă colosală

Pentru Ministerul Justiției a fost propus Eugen Nicolicea, membru al Camerei Deputaților, pentru Ministerul Fondurilor Europene a fost propusă Oana Florea, membru al Camerei Deputaților, iar pentru Ministerul pentru Românii de Pretutindeni a fost propus Tit-Liviu Brăiloiu, membru al Senatului.

De altfel, cu puțin timp înainte ca Dăncilă să trimită documentele la Cotroceni, Toader a precizat, pe Facebook, după întâlnirea cu premierul Viorica Dăncilă de la Palatul Victoria, că nu i-a solicitat liderului Executivului niciun termen de gândire privind demisia pentru ca Viorica Dăncilă nu i-a cerut demisia, urmând să aibă o discuție joi.

Citește și: Judecătorii au decis! Radet a intrat în faliment:’Trebuie să mulțumim pentru asta Ministerului Energiei’

"O simpla precizare ! Eu nu i-am solicitat dnei prim ministru nici un termen de gandire privind demisia, in conditiile in care domnia sa nu mi-a cerut demisia. A ramas ca acest subiect il vom aborda maine dimineata, la orele 09.30 ! ", a scris, pe Facebook, Tudorel Toader.

Mesajul ministrului vine după întrevederea de miercuri dintre Tudorel Toader și premierul Viorica Dăncilă, de la Palatul Victoria. Anterior, liderul de la Palatul Victoria anunța că va vorbi cu Toader ca să vadă dacă acesta își va prezenta sau nu demisia.

Citește și: Adio, dosare penale! Cum ar putea scăpa Dragnea nepedepsit .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.