Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șoigu îl 'gâdilă' sub bărbie pe Kim Jong Un! Întâlnire la bombardierele strategice rusești: 'Pot zbura de la Moscova până în Japonia și apoi înapoi'

Kim Jong Un serghei șoigu

Șoigu îl gâdilă sub bărbie pe Kim Jong Un! Întâlnire la bombardierele strategice rusești: 'Pot zbura de la Moscova până în Japonia și apoi înapoi'

Liderul nord-coreean Kim Jong Un a inspectat sâmbătă bombardiere strategice rusești cu capacitate nucleară și rachete hipersonice „Kinzhal”, însoțit de ministrul apărării din Rusia, transmite Reuters, informează Mediafax.

Kim a fost întâmpinat în Knevichi, la aproximativ 50 km de orașul Vladivostok, de ministrul apărării Serghei Șoigu. Șoigu i-a arătat apoi lui Kim bombardierele strategice ale Rusiei - Tu-160, Tu-95 și Tu-22M3 - care sunt capabile să transporte arme nucleare. „Poate zbura de la Moscova până în Japonia și apoi înapoi”, i-a spus Șoigu lui Kim despre unul dintre avioane.

Context

Liderul nord-coreean Kim a inspectat vineri o fabrică rusă de avioane de vânătoare, în cadrul unei vizite de care Washingtonul și aliații săi se tem că ar putea întări armata rusă în Ucraina și susține programul de rachete al Pyongyangului.

Președintele rus Vladimir Putin și Kim au discutat despre chestiuni militare, despre războiul din Ucraina și despre aprofundarea cooperării, miercuri, în cadrul unei întâlniri.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.