Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

OK Medical dă startul. Să ne îngrijim de ai noștri! Suspendăm gratuitatea pentru refugiați, majoritatea au apelat la noi din mașini de lux și în tranzit

OK Medical
OK Medical

Tot mai multe voci încep să se întrebe dacă nu cumva ar trebui să ne ocupăm mai atent de cetățenii români și nu doar de refugiații din Ucraina. În acest sens OK Medical anunță că de la începutul anului în România au murit mai mulți oameni decât civili morți în conflictul armat din Ucraina și prin urmare anunță o serie de măsuri ținând cont și de situația reală din teren.

OK Medical anunțase servicii gratuite pentru refugiații din Ucraina, dar pe parcurs o situație a devenit limpede: Cei mai mulți dintre refugiați doar tranzitau România și în majoritatea lor la bordul unor mașini de lux, neavând așadar nevoie de gratuități la nimic.

”Trăim vremuri tulburi, în care e bine să ne păstrăm rațiunea și să ne procupăm de ai noștri în primul rând.

De la începutul conflictului în Ucraina, în România s-au stins mai mulți oameni ca urmare a infecției cu Covid-19, decât civili în acea zonă de conflict.

Ca urmare a celor expuse mai sus, OK Medical comunică public:

1. Suspendarea gratuității oferite cetățenilor ucraineni. Acest fapt survine și ca urmare a faptului că majoritatea cetățenilor ucraineni care au apelat gratuit la serviciile noastre au facut-o din mașini de lux cu scopul de a tranzita țara, nu ca măsură de control sau prevenție.

2. TOATE rudele de gradul 1 ale persoanelor decedate din cauza infecției cu Covid-19 începând cu data de 1 ianuarie 2022, beneficiază de analize GRATUITE și de asigurare medicală privată de sănătate valabilă 6 luni la toți furnizorii privați de servicii medicale de pe teritoriul României. Pentru detalii, persoanele menționate sunt rugate să apeleze call center-ul OK Medical la 0219677 pentru înregistrare.

Notă: Suntem conștienți că acest comunicat nu este în trendul interesului media, motiv pentru care, rugăm share.”, anunță OK Medical pe pagina de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.