Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ole Gunnar Solskjaer: Critica te poate face să te îndoieşti de tine sau poate să te ambiţioneze

Sky Sports
Ole Gunnar Solskjaer

Antrenorul echipei Manchester United, Ole Gunnar Solskjaer, a declarat luni că se bucură de criticile care îi sunt aduse în ceea ce priveşte munca sa şi că nu a fost deranjat de comentariile negative care au urmat unor rezultate negative ale echipei sale, scrie DPA, citat de agerpres.

''Critica te poate face să te îndoieşti de tine sau poate să te ambiţioneze. Jurnalişti, experţi, suporteri, toţi avem locuri de muncă diferite. Este treaba lor să-şi dea cu părerea. Eu nu sunt aici ca să mă lupt cu ei'', a spus norvegianul înainte de plecarea spre Bergamo, pentru meciul cu Atalanta, din Liga Campionilor.

Solskjaer a fost criticat de fani şi de jurnalişti după ce echipa sa a avut patru partide consecutive fără victorie, însă sâmbătă, în etapa a 10-a din Premier League, a învins cu 3-0 în deplasare pe Tottenham. Echipa este acum pe locul 5 în clasament, cu 17 puncte, la 3 puncte de podium.

Manchester United, lider în Grupa F din Liga Campionilor cu 6 puncte, va întâlni marţi seara în deplasare pe Atalanta, ocupanta locului 3, cu 4 puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.